234

Анонимен

преди 5 години

Защо гражданите казват какво да се прави в дадената ситуация . Че то ако войската започне да дава акъл и заповеди на командирите си тва не е никаква войска . Бат Бойко е много мекушав само Адолф Хитлер оправя такъв смотан народ

233

Мъка, мъка

преди 5 години

От ЕС последните новини са, че няма да платят за избитите животни, защото нямало доказана чума! Хитрата сврака ... с двата крака!

232

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 5 години

Я стига с тая ч у м а и с тия истерии за болести! Хората дето пазят стадота на жената в Шарково пиха току-що издоено мляко от козите в един репортаж. В нета го има. Тези хора много добре знаят , че няма никаква зараза. Едно болно животно веднага си личи- омърлушено, не яде... Това е още една гнусна лъжа като отравянето на Скрипал, дето не ги показаха въобще. Лъжи, далавери, корупция и гнус цари в западния свят !

231

Тя

преди 5 години

Боже, Боже .... Седя и чета коментарите и не вярвам на очите си. За всички онези, които се изказват против баба Дора и животните.. Вие до сега не разбрахте ли : Чума няма! Има мигранти, които ще дойдат на мястото на тези животни и хора! Първо животните, после хората в тези села и после и ние. И така докато не ни изселят всичките и не ни затрият, и нас, и държавата.. А вие седете и плювайте баба ви Дора. *** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!!!!!

230

vanesa.20

преди 5 години

ПО ПОВОД ВАНДАЛСКОТО ИЗБИВАНЕ НА ЖИВОТНИТЕ В СТРАНДЖА, ЕДНО КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ НА ПЛАМЕН ПАСКОВ - ЛЕКАР ВЕТЕРИНАР, КОЕТО БЕЗУСЛОВНО УЛИЧАВА МАФИОТСКИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ !Пламен ПасковТова, което ще напиша, пак няма да се хареса на много хора. Но пробвайте да кажете и покажете - кое не е така, и как е, ако не е така. Започвам: 1. Това избиване на дребните преживни (овце и кози) в Странджанско няма никакви ветеринарно-медицински основания. Като ветеринар го твърдя, и с този албум и с други подобни съм в състояние да го докажа във всеки съд. 2. Чумата по дре

229

Нее

преди 5 години

И да убият животните, чумата остава в земята, в почвата и там се развива...може да се затаи...после след време се активира. Неее далаверата е друга...

228

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че животните трябва да бъдат унищожени, а ония отгоре да намалят кражбите, и да платят на хората по справедливи цени! Пак казвам, да намалят кражбите!

227

С.В.

преди 5 години

***" май не е толкова дива. Всичко е много подозрително. Мисли ли някой че ако наистина тези животни са заразени,досега да са измряли или да имат клиника на заболяването.Тази френса лаборатория сигурно е извънземна щом никой не може да се свърже с тях.Ако има зараза другите стада се карантинират и се следят. Ама това си е работа, а къде по лесно е всичко под ножа

226

Анонимен

преди 5 години

Животните може да са преносители на чумата, без да са развили болестта. Микроба се пренася с вятъра, чрез птици, ако щеш и транспорт. Затова около огнищата се прави санитарно изтребление. Не се гледа здрави или болни са животните, а се убиват наред, за да не се допусне вероятността вирусът някъде да се е запазил, макар и непроявен. Жертва се малко, за да се спаси повечето.

225

С.В.

преди 5 години

публикуват резултатите. Това е практика от години на БАКХ, по нареждане на Д.Илиев. Същото стана и с екзотичните птици в Зоопарка. Избиха ги и като стана скандал направиха изследвания и се оказа че всички са здрави. А това бяха птици някои от които защитени. Това го няма никъде по света. Мога да ви давам още примери. Така работи Д.Илиев.Незнам докога ще го търпим,крайно време е да се изрита и да дойде компетентен човек.Престанете да се правите някои от вас на дървени философи. Така че "дивата

224

Анонимен

преди 5 години

Аре ве, тая бабичка мад закона ли е? Нещо повече от другите ли е?

223

Иван от лозене

преди 5 години

Всичко се прави с цел. Да унищожат животновъдството ,та да може от чужбина да се внася месо . Боко тиквата е голям мафиот.

222

Анонимен

преди 5 години

Браво на Корнелия!

221

Demented

преди 5 години

Еее пак ме отрезахте

220

Demented

преди 5 години

Оставете животните на мира,

219

Нико

преди 5 години

Абе мислете за собствените си баба и дядо а не да мислите за баба Ви Дора, търсейки евтина популярност. Парите, които ще вземе повечето от Вас и за година не могат да ги спестят.

218

До 216

преди 5 години

Мозък пренасят за такива като теб.

217

бай ганьо

преди 5 години

До ТониНякой те води за носа както тази баба дора с нейната наглост простотия и нахалство. не виждаш ли че бсп подклажда огъня заедно с президента за да очерни правителството за всяки проблем който се появи. кой ги докара тези козари пред МС с красиво написани плакати ? кажи де? В БЪЛГАРИЯ И ПЛЪЗНАЛА Ч.УМА ПО ЖИВОТНИТЕ ПО ГРАНИЦАТА ,ЗАТОВА СЕ РЕЖЕ И СУХО И СУРОВО ЗА ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ПОЛУЧАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ , ЗАЩО НЯМАТ ЗАСТРАХОВКИ , ЗАЩО НЯМАТ И ВАКСИНИ А? БОЙКО Е МЕКУШАВ.

216

Оле

преди 5 години

Егати държавата. Неможе да се справи с една баба и няколко уж природозащитници които набиват мръвки всяка вечер,а през деня обясняват как не е хуманно да се убиват животни.

215

Тони

преди 5 години

Разбира те ли, ако стадото на баба Дора не бъде умъртвено, ще лъсне лъжата, че заразата е била плъзнала в района. А лъсне ли това, че властта е лъгала хората, ще стане грандиозен скандал, който ще застраши цялото правителство. Защото ще стане видно, че министри и шефове на агенции са предпочели да действат некомпетентно и незаконно, взимайки радикални решения да влизат във владенията на хората и да разрешават избиването на хиляди селскостопански животни. Тази картина е неприемлива за властта!