29

Stealth

преди 5 години

Как една снимка на чумаво животно не показаха...

28

Анонимен

преди 5 години

В медицината за чумата има много описания-причини за появяване,кои са носители- вируси,бактерии,измения при какви условия,устойчивост в среди,разновидности по съществувания и упоритост при промяна и създаване на генерация,преносител-личинки,насекоми,по едри хвърчащи до летящи,диагнози по разновидности на проявления и места от световната практика,начини за лечения,лекарства,дозировки,даже практически указания-наставления как се постъпва в случай за районите по разпространение,исторически справки.

27

Жоро

преди 5 години

Така де болестта не е по важно от стабилността на кабинета щом има протести трябва да внимават за да не ги свалят грижата за живота и здравето на хората вече не е важна. Друг е въпроса, че зад тая фасада стой големия килипир от това.

26

АНОНИМЕН

преди 5 години

Лабораторни проби без подпис, печат и адрес кой ги прави май са невалидни и на окумуш евродепутати им светна, че има нещо гнило. Да се оправя "любимец13"

25

Сата НАТО

преди 5 години

Ако не се лъжа против чумата имаше ваксина-Лъжеш се, а освен това не знаеш нито какво е чум.а, нито какво е ваксина.

24

Анонимен

преди 5 години

нищо изненадващо няма! Нали, ако днес бяха възобновили избиването на животните оставка трябваше да подаде борисов!!!

23

ири

преди 5 години

До АнонименЛъжат горките хора тези гадове. Всичко е измама и лъжа! Хора не си давайте животните, а този Порожанов да си върви на .

22

Анонимен

преди 5 години

Всички стопани на животни да съберат пари и да поискат изследване на проби в независима лаборатория. Тук нещо не е наред.

21

Анонимен

преди 5 години

Хаос!

20

Анонимен

преди 5 години

Бойко пак остана без суджук!

19

гого

преди 5 години

Баце май го подведоха и сега търси ходове за измъкване от кофти ситуацията....

18

срам за ББ

преди 5 години

И защо няма да избиват животните ???Нали има чу.*** по животните , ББ дава ли си сметка какво е "ч.ума" ???Защо го е страх от няколко протеста ???? Сам го каза - "ако трябва всичко се с на.палм" !!!Защо си смени мнението - може би ЗНАЕ , ЧЕ НЯМА Ч.УМА . Дори и да е имало болни животни , нещо друго е било , което НЕ Е НАЛАГАЛО ИЗБИВАНЕТО НА ЖИВОТНИТЕ Тогава защо ги изби ???? С това си решение ББ показа, че НАИСТИНА ИМА НЕЩО .МНООООООГО ГНИЛО в цялата работа Срам

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Каква ч.ума. Като лъжците от Англия "Новичок" "Русия е виновна" ама имали противоотрова е "Новичок" ли е? ЕК каза "чум.а" и да се избият ама има ваксина, но не дават на НАС, ЗАЩО ЛИ???? ЕК да каже, че има "Ебола" на континента да хванем и да избием хората веднага! Какви ли са нарежданията от ЕС и САЩ за нашата територия!Наистина сте зле тука по-зле от терористи и еврейте взети заедно. Прави са за "неверниците" тука няма хора на кръста!

16

Анонимен

преди 5 години

Сеирджия! Това ли искате?!

15

Анонимен

преди 5 години

Искам да видя какво ще правят протестиращите когато чумата плъзне и из вътрешността на страната.

14

яяяяя

преди 5 години

Управляващите са такива "долнища" ,че дори и да се разбере че някой от тях умишлено е пуснал "заразата" НЯМА ДА МЕ УЧУДИ ВЪОБЩЕ!!! политически неграмотни и импотентни

13

Анонимен

преди 5 години

Май че пробите от Франция са отрицателни.

12

ВАЖНО Е!

преди 5 години

Бойко е имал изключително важни телефонни разговори със Западните Балкани. Уточнявал е дали ще ги приемат през 2030, 2040 година или на мук.

11

Анонимен

преди 5 години

Ако не се лъжа против чумата имаше ваксина,но е забранено от Брюксел ваксинирането на животни!

10

Анонимен

преди 5 години

Вчера от "високото место" н.падишавство съобщи за използванена нап.алм срещу чумата . Народа да вземе мерки срещу чумата ГЕРБ .