29

xaxo

преди 5 години

imam i za izsledvane utre rano sutrinta schte vi go podam toplo

28

XAXO

преди 5 години

IMAM BE OT TVA VESCHTESTVO CQL BIDON U MAZATA I SMYRDI ZDRAVO ELATE A VI DAM

27

шоп

преди 5 години

Е нали уж вратата му мазали? Що дири тоя флакон у парка? Тези дето са мазали, ще се изтровят докато го занесат разхерметизиран до парка:)))

26

Анонимен

преди 5 години

Цялата им държава е токсична от ровенето за въглища и руда. Изкарали са всички *** и са ги покрили с изкуствени паркчета.

25

Анонимен

преди 5 години

"Проби: Изследват веществото, отровило британците"---По-точно заглавие, "Проби: Изследват ЧАВКАТА, ИЗПИЛА МОЗЪЦИТЕ на британците". :)

24

Олег

преди 5 години

Не знам каква му е структурната формула. Знам какво е описал за него химикът Владимир Углев, който е синтезирал голяма част от партидите през времето на СССР.

23

Олег

преди 5 години

Защо не прочетеш малко по въпроса?

22

Анонимен

преди 5 години

До baiЗащо не го обясниш на ВЛадимир Углев, че не трябва да е жив след като си е капнал на ръката. Ти нищо не си чел по въпроса. Например, че кристализира при контакт с кожата и му трябва повече време.

21

Анонимен

преди 5 години

До ОлегИ в хралупата го намира катеричката и почва да пръска на поразия с парфюмчето. А в това време мармота завива шоколад в станиол и не предполага, че това му е последният такъв, защото катеричката е тръгнала с парфюмчето към него, щот били гаджета и да му се похвали ...

20

bai

преди 5 години

новичок е БОВ 10 пъти по-мощно от VXи действа веднага стига с простотиите никой нормален няма да се върже на глупостите на Мей между другото котката на Скрипал още ли е жива?

19

Олег

преди 5 години

До baiКакво реазбираш под отложено действие през кожата?

18

bai

преди 5 години

да и толкова силно вещество като новичок от кога е с отложено действие? ае глупости сега... филмите за Бонд са по реалистични от тази глупост...

17

Олег

преди 5 години

До Анонимен95-та година Дурачок ли е убил руснака пак? Я разконспирирай теорията от 95-та година!

16

Олег

преди 5 години

До ДидоЮлия нме ти ли стигаше да видиш? Какжи какво знаеш за ОЗХО?

15

Олег

преди 5 години

До baiАМи той не е бъл в Еймсбъри в парка, а в Солсбъри. Англичаните са от Еймсбъри.Какво бих направи ли? Ще ти кажа.Първо бих го метнал в реката. Обаче се предполага, че съм шпионин, агент, а не химик и не разбирам химия. Ще ме хване страх да не изтрепя разни хора масово щото ще си мисля, че може да отиде в почвата, водопровода и др. Не бих го изхвърлил в кофа щото камиона за *** има преса и може да го счупи и да избие града. Затова ще го мушна в хралупа на някое дърво.

14

Дидо

преди 5 години

Нещо се обърка в плана на МейЖена ги отровила, ама сега видим какво е веществото, котката на Скрипал, т.нОтправяш обвинения при сигурни доказателства. А, Скрипал не го видяхме и повече нищо не пишат. И кой *** ще намери шишенце в парка и ще се маже с него? Фалшивите новини ми идват в повече

13

bai

преди 5 години

ще го използваш в Солсбъри но ще го изхвърлиш в Еймсбъри? месеци по късно сериозно ли? и това при положение че създателя на Новичок каза че веществото е нестабилно при влага и се неутрализира от вода

12

Анонимен

преди 5 години

Някой си прави майтапи, но не се знае на какво ниво. Ако някой е искал да го използва като БОВ, то досега щеше да има много жертви. Хората се умориха от целия този театър. Да си разследват и да дават изявления като имат неопровержими доказателства за нещо, а не като махленски клюкарки да дават изявления и то на високо ниво.И сега какво? Ще връщат дипломатите в целия свят ли, или ще продължават "Алиса в страната на чудесата".

11

до Олег 11

преди 5 години

Още като махнала капачката, замирисало на амоняк, но все пак напръскала първо едната си китка, а след това другата. Чети парцаllа дейлимейл, бе! Или нямаш време от писане тук?

10

ьзц

преди 5 години

Олегникой не изхвърля БОВ в парк защото е доказателство...ти ако намериш шише парфюм изхвърлено в борисовата градина ще се напръскаш ли с него?