37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Така ли! А защо Владко не беше пъхнат в затвора след като трошеше, пикаеше по масите в ресторантите и изнасилваше?? Янчо Таков, сина на Пеко Таков, не е бил никога в затвора а в "командировка" в СССР. Тия татови фишеци ги разправяй на Къньо от Левуново!

36

До 14

преди 5 години

"Преди 15 години имаше син, сега единственото й дете било бебето от архитекта (архитект май беше, да не се окаже след няколко години писател)." Да бебето е от арх.Пламен Тодоров, който я напусна през м.май 2017, но той си вижда детето. Сега, като е сама и по цял ден се мотае по екраните на телевизиите или е в парламента, се чудя кой й гледа детето. Явно вече няма никакъв интерес към него като майка???

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40 И МИНИСТРИ И ЗАМЕСТНИК МИНИСТРИ И ГЕОРГИ НАЙДЕНОВ ,ПАРТИЗАНИН И НАКРАЯ И ЯНЧО ТАКОВ В ЗАТВОРА ИМАШЕ ,ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ . И ХИЧ НЕ СИ ПОПЛЮВАХА ! НЯМА КОМУНИСТ НЯМА ФАШИСТ . ХА Е КРАДИЛ ,ДУМ ,В ПАНДЕЛАТА . АМА ТИ НЕ СИ БИЛ РОДЕН ,А АКАОСИ БИЛ НА БЕЛИЯТ СВЯТ, СИ ПОДСМЪРЧАЛ И СА ТИ ТРИЕЛИ СО ПОЛИТЕ .

34

Анонимен

преди 5 години

От 44та до сега имало ли е партиец/депутат напъхан в панделата? Ще има глъч и врява без последствия! Както винаги е било!

33

До 25

преди 5 години

"Едва ли има по-отвратително същество от този "човек"!!!!!" Да, ако изобщо може Елена Йончева да се нарече човек.

32

До 32 Умираща BG

преди 5 години

Да! Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки БКП. Увеличават се влоговете в банките. Навсякъде се купуват нови и модерни жилища. А при соца - скапани панелки. Бедните хвърлят хилядарки...

31

Анонимен

преди 5 години

Абе *** сигурни ли сте , че Тудуруф е депутатин? Май нещо сгафихте1

30

Анонимен

преди 5 години

Докато БКП МАЙКА ни води ще загиваме!

29

Анонимен

преди 5 години

Сбогом, сбогом! Само знайте, че аз ще ви намеря, където и да се скриете във Вселената.

28

Анонимен

преди 5 години

Тони Шайката пак във вихъра си... Така се правят кинти... Учете се герберастчета, че няма време... Докато още сте живи...

27

Анонимен

преди 5 години

Кой казва, че България умира?:) Съществата, които хапват човешко?:) Май, по-скоро, вашата песен е изпята, а?:) Щото Ленчето ше ви изпее, бъдете сигурни.

26

Умираща България

преди 5 години

Виждам една умираща държава, в която богатите и силните, убиват слабите и тъпите хора в държава. СБОГОМ БЪЛГАРИЯ.

25

Анонимен

преди 5 години

Номер 25, емоциите тук са напълно излишни. Има си прокуратура, тя ще разнищи случая. Особено, ако Йончева е замесена в убийство. Така че, не занимавай Господ с това, за което отговаря следствието и съдът.

24

Повторение на мнение

преди 5 години

Антон Тодоров никога няма да умре от глад. И в ***. да го затворят пак ще намери какво да яде....

23

Не ставайте...

преди 5 години

...смешни. Има ли някой, който да не вярва, че кметицата Иванчева е взела подкуп и че Елена Йончева не е имала вземане-даване с КТБ.

22

Анонимен

преди 5 години

Едва ли има по-отвратително същество от този "човек"!!!!! Не бих си изхабил даже и плюнката си по него!!!!! Боже Милостиви, КАК позволяваш такива смърдящи индивиди да ходят и да ни тровят въздуха!!????

21

Анонимен

преди 5 години

Няма да забравя как участваше в рекламите за кисело мляко Активия,после се чекнеше като балерина в едно танцувално шоу все по времето на Станишев и все за ПАРИ!

20

анонимен

преди 5 години

нищо, майка й Лариса дава няколко апартаменти под наем в престижен квартал Борово, а дали ги декларира?

19

До 19

преди 5 години

Ти да не си Антон?

18

Анонимен

преди 5 години

След постановката на ГЕРБ срещу кметицата Иванчева, няма да се учудя, ако ГЕРБ изфабрикуват нещо и срещу Елена Йончева.