8

Някой

преди 5 години

Да, *** са ингилизите!! Щото ние, умни сме много!! Изтрепахме се да тичаме на там, щот са прости и живеят зле, заради това!! Ние, умните оцеляваме, без самите да знаем, как точно го постигаме!! Дано ги настигнем по "тъпотия", възможно най-скоро!!

7

Анонимен

преди 5 години

Ако всички англичани са толкова ***, колкото тези, които идват на Слънчака, значи са жалък народ.

6

ОНЗИ

преди 5 години

ПУТИН - ОБРАЗЕЦ НА ИСТИНСКИЯ ЧОВЕК И ДЪРЖАВНИК !!! ЕВАЛА НА РУСНАЦИТЕ !!! НЯМА ЛИ ДА СЕ НАМЕРИ И В БЪЛГАРИЯ ТЪКЪВ ЧОВЕК !!! СТИГА С ТЕЗИ ПСЕВДОПОЛИТИЧЕСКИ ХАЙДУЦИ !!!!

5

Анонимен

преди 5 години

40 затворени града???... параноя.

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо се говори за "веществото" Новичок, като са били разработени група от съединения със сходен състав и подобно действие, с "работни имена" по дадена класификация, като например А 232. Въобще една истерия, все едно никой друг не може да ги произведе, след като са били публикувани в пресата преди повече от 20 години, а и част от разработвалите ги от години живеят в САЩ. То ясно, че в Англия е пълно с *** ***, но има и хора, които не са толкова *** за колкото други ги смятат.

3

Solar Power

преди 5 години

До Анонимен"Зона-51" - там се прави reverse engineering на технология от други цивилизаций. Транзистора е част от такава технология.

2

До 1

преди 5 години

А-ха-ха ... нека отворят аптеките по-рано, че на някой са се свършили хапчетата ;)

1

Анонимен

преди 5 години

Браво г-н Путин сега е ред на Тръмп да отвори достъпа до 3она-51 за да видим, че там не произвеждат Новичок. Oбществото има право да знае какви ги вършеше президента Обама и Клинтъница във Зона-51.