11

Анонимен

преди 5 години

Това за индииското орехче не го бях чувал до сега- зням че като малък ми даваха за корем и разстройство, когато няма кори от нар.

10

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не отговаря на въпроса от заглавието подлежащата статия. Всъщност има бегли проучвания с LSD и болни от шизофрения и то с доста добри резултати, в пъти от стандартното лечение. Но са прекратени. Може би в бъдеще ще имат приложение и ще се възползват множеството психично болни хора.

9

Заглавие

преди 5 години

Аве, "поразсъдих", и реших:Че си мислите, че няма да плащате за здравни услуги?!

8

Анонимен

преди 5 години

я не ям горчат ми

7

Анонимен

преди 5 години

Тук много хоеа са яли гъби, включително и редактора.

6

Анонимен

преди 5 години

E като оня де ми викаше ти нямаш а то каква била работата пратил неговите другаде и няма хм това нямане дасе отрази дано му имам нямането

5

Заглавие

преди 5 години

Естествено!По - малко работа за медиците!Само да не Избие медикаментирания.Сериозно.

4

Серафим

преди 5 години

Аз като си набера гъби , пържа ги на котлона на терасата,и си палвам цигара ,но никога не хвърлям фасовете надолу от балкона, защото може да ду ха вятър , и фаса да влезе в некой отворен прозорец, и да стане голям пожар, и да се взривят газови бутилки , и да загинат хора, и да дойдат много пожарни със сирени,и много линейки със сирени,и много полицейски коли със сирени,и много детективи ще разследват ,и ще ме изкарат виновен,и ще ме дават по всички телевизии , и мама ще разбере че пуша.

3

Кире

преди 5 години

Нали валя много дъжд, та отидох на поляните , та си набрах много гъбки , и се прибрах на обед,и ядох гъбки та се наядох с гъбки хубаво ,и си пийнах половинка бело винце ,и после се изпружих на миндерчето в кухнята, под отворения прозорец, на хлад ,и таман съм задремал , гледам с едното око , как отвънка минава един двуметров извънземен, и си протяга ръката през отворения прозорец , и ми взима транзистора от малката масичка под прозореца , но аз не ставам да го гоня на извънземния .

2

малоумни статии

преди 5 години

и къде точно е отговора на въпроса от заглавието???

1

Анонимен

преди 5 години

Страдам за гъбииииииии!!!!!