7

до 1

преди 5 години

много си прозорлив.

6

Анонимен

преди 5 години

Дефакто гукаи къщуме дрънкаи музилата и дато нее

5

Анонимен

преди 5 години

Попитали дижеи валери симеонов какво. значи намаляне на шума отговора бил.Намалението е за някои за други от понеделник до неделя от 23 до 8 не важи да живее дижеи валери симеонов

4

Ко кажа, ко?

преди 5 години

Кой е казал, че лудите са ***? Изобретателни са, особено ако се чувстват притиснати.Но ако не достигат усмирителни ризи, можем хуманитарно да помогнем...аз и група шашави;;;)))

3

Анонимен

преди 5 години

Северна Корея няма нужда някой да помага. Тръмп вади на убито куче, нож!Не им махна санкциите! - защо тогава се срещнаха в Сингапур? - да начешат егото на Тръмп!

2

Анонимен

преди 5 години

Тъмп е изкючително умен човек Шорош е насъскал всички НПО-та за да провали срещата Путин - Тръмп, комунистите либерали в ЕС схвърлят също огън и жупел, защото кокала им се изплъзва. Хора като Тръмп, Путин и Орбан са спасението на белите хора.

1

Анонимен

преди 5 години

Тръмп напоследък страшно ме кефи. Тегли по една майна на НАТО и ЕС , изгаври се по изключително комичен и култов начин с бабката-кралица със синьото цокало на главата...и накрая се разбра с Владко засега да не се замерват с ядрени бомби.Тръмп е мъжкар и не му дреме от никой. В крайна сметка работи за Америка по начина, който той си знае. Прави неща, които никой преди него не се осмели и естествено статуквото изрева на умряло. Само историята ще го съди :)