74

Името си не знам

преди 5 години

ИшиаЗ със З ли се пише бе, много сте ми умни редакторчета!

73

,.,.,.

преди 5 години

...Русия създаде в Сирия в координация със сирийските власти Център за прием, разпределяне и настаняване на бежанци. Той ще се занимава с организирането на доставки с хуманитарната помощ за Сирия и устройването на бежанците да се завърнат по местата, където живеят .Това съобщи руското министерство на отбраната, цитирано от ТАСС....______А Юнкер,Меркел и Макрон КОГА ще направят същото????

72

vlady

преди 5 години

Браво на Юнкер за постиженията в алкохолната подготовка. Дано достигне нивото на покойния Елцин и неговите достойни украински ученици и последователи.

71

тъпчо

преди 5 години

То и аз не близвам алкохол, защото го пия на глътки.

70

Анонимен

преди 5 години

И Жозеф Дол, големият приятел на Борисов, бил голям любител на винотоПо всяко време на денонощието очите му блестят като на котарак, изял тайно млякото.

69

*

преди 5 години

човека не е пиян, видимо има проблем с равновесието, замаяност, само който не е страдал от такъв здравословен проблем не знае колко е гадно.

68

главата на Европа

преди 5 години

Класически алхокolic - те мене уважаваш ли ме?

67

Кравата Пенка

преди 5 години

Мръсната долна пияница,е ненадминат ***.е такива дзверове ни закопават в БГ.и ЕС.

66

Некъф

преди 5 години

Уважение не се иска или налага, то се печели.

65

А,

преди 5 години

Орбан съзря заплаха за света и предприе важна мярка. Унгария се изтегля от миграционен пакт на ООН.Той изтъкна, че унгарските предложения по текста са били отхвърлени по време на дискусии по документа, който бил в интерес най-вече на африкански и латиноамерикански страни основен източник на мигранти.___Ето това е европейски политик.Не като Юнкер,Меркел и сие брюкселски зелки които подкрепят афроарабското нашествие в Европа.И САЩ са се оттеглили още миналата година.

64

Анонимен

преди 5 години

Ако за реакциите от натравяне с Новичок не знаем нищо от опит, то много от нас познават болките при ишиаз, а почти всички разпознаваме походката и поведението на "дяволчето в чашката". Не мога да уважавам хора, които лъжат и показват неуважение към институцията, която оглавяват! Пиян на работа! Това нито един работодател не би приел, а НИЕ сме работодатели на Юнкер!

63

Анонимен

преди 5 години

Мен като ме хване ишиасът, и аз започвам да се усмихвам като Юнкер. Разговорлив съм и се движа точно като него в такта на тангото. Две напред, една назад.

62

Шопо

преди 5 години

На млади години мене какъв ишиас ме мъчеше ,Жанчо ! Гоуема мъка е,особено ако не замезваш...

61

Анонимен

преди 5 години

Юнкер е голям наивник, щом чака от пyтлеpисти уважение.

60

ined

преди 5 години

Пияндетата най-много ги вълнува това дали ги уважават

59

гост

преди 5 години

вий мене уважавате ли ме?и защо в ЕС казват на черното- бяло

58

Мда

преди 5 години

До До УВОВидяхме го тоя колко работи с главата си...Ако ЕС се разпадне-ще е заради такива като него!Хора като Орбан и Курц трябват на ЕС,а не такива пропадняци!

57

А бе

преди 5 години

Пиянството можем да простим,ама съзнателното закопаване на Евросъюза и безумната жажда за власт-НЕ!

56

Анонимен

преди 5 години

Верваме ти. Тиии менее уважавашлимааа???

55

До УВО

преди 5 години

Работата на Юнкер не е да работи с ръцете и краката си а с главата си.Това, че има такъв проблем не го прави непълноценен.Стивън Хокинг беше абсолютно неподвижен, но създаде уникални научни трудове.Такива хора са достойни за уважение а вестникарските глупости по негов адрес, са четиво за наивници и ниско интелигентни хора.Не се причислявайте към тях!