11

Жоро

преди 5 години

Защо на Драгоман!? Защо не ги оставят да напуснат територията а са спали като са дошли?

10

10

преди 5 години

И защо в Драгоман?Прекосили оградата на винкела и цяла България!?

9

POPA

преди 5 години

Каналджийте да се скопят и да ги пуснат.......

8

каналджия

преди 5 години

Хванали са две от момчетата на ББ . Но за Баце това не е проблем - губи дребен приход, бълха го ухапала ....

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Всичко що е семка на БКП!

6

Анонимен

преди 5 години

Е кои са каналджиите не се разбра. Нещо ги крият, дали не са хора на ГУЕРБ.Преди имаше една дама съща каналджиика шеф на една патриотична партия в един регион. Дали е сега не е така?

5

БАН-ката

преди 5 години

Да се провери за чу.*** по Обеднели Патриоти ! Може Цветанов да остане с впечатляващите 85 народни представители победили народната воля на последните избори ! Помним .....съкрушителна победа ! Така се управлява с гласовете на 15 % от българите !

4

Анонимен

преди 5 години

Сърбите ще трябва да намалят малко бройките , а според статистиката на Тиквата границата на Шенген , опа тази златна мина , даже платинена в сравнение с Югоембаргото ! се пази не може физкултурен Цвъки да я прескочи. Камо ли чумата от Шарково !

3

Пешо

преди 5 години

За какво ги спирате да си ходят бе балами. Да ги бяхте спрели преди да влезнат в България а не като излизат. *** работа. Както всичко в тази страна.

2

Анонимен

преди 5 години

Драгоман беше и е на запад от София нали , абе Валери Симеонов бързо ги разкарваш , добра опора или патерица си на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ за управление на територията .

1

Опааааа

преди 5 години

Значи са се опитвали да избегат от бойколандия! А за да избягт е трвбвало да влязат. Това ли е нулевия натиск на талпата?