11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10То Балканите не са и Източна Европа, а Южна, ама названието е най-малкият проблем. И Албания и Черна гора ли са в централните Балкани по твоята логика? Хърватска и Словения са по-скоро Северни ако трябва да сме точни, на северната граница са.

10

Анонимен

преди 5 години

Tова са Централни Балкани,в никакъв случай не са Западни.Западните са Хърватска,Словения.Всеки който погледне картата ще се увери в това.Незнам защо непрекъснато ни се вменява това название,явно има някаква умисъл в това.Може би хърватите се обиждат ако им кажеш балканци,словенците също!

9

Анонимен

преди 5 години

Истината е че Задни Балкани не могат да ни търпят

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6 Ще ги обединяват,защото те сами иска членство в ЕС,не е същото,като в изкуствената държава Югославия.

7

Сата НАТО

преди 5 години

От Западните Балкани единствено Хърватска и Словения чинат нещо, защото са били аустрийски и унгарски колонии. Сърбите са гола вода, вече по-зле и от нас.

6

Анонимен

преди 5 години

Навремето САЩ и ЕС с бомбардировки и жратоъбийствени войни разделиха Югославия на отделни парчета, сега пък щели да ги обединяват.

5

Анонимен

преди 5 години

Добре че посетих Адриатическото крайбрежие на Албания и Черна гора преди да бъде нас ра но от Ганчовците.

4

Балкантурист

преди 5 години

А да, и е забранено за тъмни на цвят туристи. Както и за всякакви ***, носещи разврат на чистата балканска ду'ша. Ако се объркат да дойдат, може и да не могат да се върнат в всичките си крайници.

3

Балкантурист

преди 5 години

Зор да се разделят, сега пак ще се "обединяват".Македония може да е скулптурната карикатура, да идват хора на изкуството да сочат с пръст *** им паметници и да се смеят. Като забавен туризъм. Историците също са таргет.Албания и Косово да предложи тематичен парк "Ислямът в Европа. Минало и настояще" Босна ще показва 2-сантиметровият си излаз към море. Сърбите, самите те са си атракция. Европеецът такъв луд национализъм и шовинизм досега даже в Париж не е виждал.

2

Анонимен

преди 5 години

Искам да попитам.Кой измисли термина Западни Балкани ? А къде са Северните , Источните ,Южните ?

1

Анонимен

преди 5 години

На някой пука ли му за западните Балкани?