21

Гюро Кюмюро

преди 4 години

И аз искам такава прахоскукачка - еко, работи с трева...

20

Анонимен

преди 5 години

Динозаврите били тревопасни.... Боже кой му каза на автора и тук да вмъкне веганството? Че и бялата техника отгоре на това! Тиранозаврите са яли репички предимно!?

19

Анонимен

преди 5 години

Вечерта след като е препил с шльокавица,на заранта махмурлия е пил вода от реката.Точно тога е направена снимката.

18

Анонимен

преди 5 години

Трънската река Ерма и викат.

17

Анонимен

преди 5 години

TA NALI NAS DINOZAVRI NI UPRAVLYAVAT

16

Анонимен

преди 5 години

Питайте Лили Иванова. Ако наистина са поли вода динозаврите, тя със сигурност ги е видяла.

15

Трагикомедия

преди 5 години

Това се случава, когато препредавате думите на учен мо-та-мо от неформален разговор. Очевидно доцентката се е опитала да обясни теорията на журналята с прости сравнения, та да я разберат, но това не значи, че трябва да цитирате цялото й обяснение дословно! Поднесете го в изпипана форма. Това ви е работата все пак ;) Иначе откритието наистина е изненадващо. Земята, върху която сега лежи България, по времето на динозаврите е била бряг на Тетидско море и не е била особено населена.

14

MaйMyнaтa

преди 5 години

Латинка дали знае, кой е пил вода от трънската река преди Дино??!

13

Бай Онзи

преди 5 години

To i sega gi ima y parlamenta te tia gadove.

12

Анонимен

преди 5 години

А ето защо са измрели. Щото са пили вода от трънска река.

11

Съжаление

преди 5 години

Преди да напишете статия на тема Палеонтология, потърсете повечко информация относно динозаврите. "Динозаврите са тревопасни за разлика от съвременните животни" - по-добре публикувайте препратка към оригиналната статия. Колкото до този дългошиест гигант - Балканският полуостров през почти цялото съществуване на Динозаврите е бил под вода, затова не се откриват. След като пишете за динозавър от семейство Диплодоци сложете тяхна снимка, а не на този Теропод, който малко прилича на Спинозавъра.

10

смок

преди 5 години

То у Трън само динозаврите останаха.

9

Птиродактил

преди 5 години

То и сега се разхождат. Най много има в парламента, но вече са се научили как да оцеляват след народния вот!

8

ined

преди 5 години

Трънозавъра бил най-опасния динозавър

7

Втрещен

преди 5 години

Динозаврите били тревопасни, а? Кой е писал статията. Малко ми е като: хората са вегани. А ментални качества като дъното на тенджера имате ли?

6

Анонимен

преди 5 години

Ovoi e bil makedonski dinozavrec!

5

Анонимен

преди 5 години

Забавна статия

4

Колю

преди 5 години

Отидете в Ямбол - местност гърлата. Там вадят пясък на голяма дълбочина. Редовно намират зъби и кости от динозаври. Мълчат си за да не затворят обекта.

3

info.info

преди 5 години

Там може изобщо да не е минавала река, когато тези "прахосмукачки" са "брулили" клоните, не са "гълтали" направо, тръби са имали за това са им били дълги шиите. Браво! Горд съм от нашата научна общност. На г-жа Латинка Христова главен асистент в Национален природонаучен музей да и дадат пожизнена служба, като експонат в музея и нобелова Награда за размисъл на биологична тема. И вече изказвания само по радиото да дава.

2

ХаХа

преди 5 години

За момент си помислих, че заглавието ще е наи-***.то в статията. Това обяснение обаче "само въртят шията и като прахосмукачки обират растенията в района" направо ме застреля...