8

Анонимен

преди 5 години

До AzЗа наистина безплатни съвети за отслабване - Руми Илиева е моят избор!-------------Руми Илиева е един променливо успешен маркетингов проект. А напоследък с тази "био" козметика, която уж тя била разработила, направо олекна.

7

Анонимен

преди 5 години

Като прочетох заглавието и ми прилоша.... Пак спецове се изказват... Има 2 правила. Едното е да се прилага необходимото и достатъчно усилие. Второро е да се прилага постонянно, непрекъснато и завинаги. Живота е адаптивен. Ние, като част от живота също. Адапираме се към условията. Ако условията достатъчно дълго са глад и труд, то резултата е налице.

6

Но ИНЕС

преди 5 години

е доста "плътна' дори в тази част на снимката.И защо трябва да яде тахан, когато има плодове?Какъв кондиционер е.. Каква следобедна закуска??

5

Анонимен

преди 5 години

като я гледам на видеото, май не е пробвала диетата на себе си, или просто диетата не работи. неуспешен опит за платена реклама.

4

Анонимен

преди 5 години

Заглавието няма връзка със статията. В него се задава въпрос, на който статията не дава никакъв отговор, а прави реклама на книгата на някаква дама, вероятно платена. Мерси. Няма да си я купя.

3

Случаен минувач

преди 5 години

Прилича ми на шарлатанка.

2

Az

преди 5 години

С Инес Субашка няма нищо абсолютно безплатно, освен прочувствено-сладникаво-бозави статии в тинейджърски стил. Иначе се плаща за абсолютно всичко. За наистина безплатни съвети за отслабване - Руми Илиева е моят избор!

1

..

преди 5 години

Както казваше един приател... диетата е най-сигурния начин да си ходиш гладен и дебел :)