85

Анонимен

преди 5 години

Берат желязо...и бронз кога има. Доста повече пара пада от него.

84

Анонимен

преди 5 години

До 50Предполагам имаш предвид онези "демократи" които премахнаха войнишкия паметник пред НДК и сложиха недоразумението "1300 години България". А че някой е премахнал паметник на анти-българина Гошо Тарабата не виждам нищо лошо.

83

Анонимен

преди 5 години

Първо помислих, че са русофилите, които ненавиждат българските революционери, ама като прочетох, че бюстът е бронз ми стана ясно, че са от другата голяма група симпатизнати на БСП.

82

Анонимен

преди 5 години

Всичко е вярно,ходя често там! Пълна разруха,като се почне от алейките,болните дървета,храстите,опасните шахти,гробовете насред тротоарите,та се стигне до съмнителните типове предлагащи през 5 минути услуги,хвърчащите коли,измислени гробарски фирми,кучища,избелели и избелени попове и т.н.! Дикенсови сцени! А за гробовете на известните личности, мога да кажа, че освен занемарени,а и разграбени! Фандъкова май там не поглежда,не съм я виждал да дава там интервю!

81

Star

преди 5 години

Това ако се бе случило по времето на Стамболов,бъдете сигурни че щеше да е за последно.За първи и последен път.А на извършителят лобното място щеше да е в съседство.

80

50

преди 5 години

А я си припомнете не бяха ли демократорите първите,които поругаха и премахваха паметници!И с това дадоха пример на тези свои духовни събратя.

79

Анонимен

преди 5 години

До *** 86Но слушаме по телевизията думи като колко сме били благодарни на Левски за това че сега сме свободни! И аз вярвам..................................Нашият народ е бил винаги много мъдър и ни личи.

78

Куманиз

преди 5 години

А бе полицията бездействала! Как не, правила е отцепка докато са изнасяли бюста. После процент и част за шефа. Веригата кой я знае до къде стига. А иначе Стамболов "велик политик"? Как не, корумпе и фалшификатор на избори каквито са и сегашните! Както се казва демокрацията козината си мени, но нрава не! Не му требе бюст, не заслужава.

77

Щирлиц

преди 5 години

Ккава полиция имаме бе,стига глупости.

76

бай х

преди 5 години

... само тепанье за тия ...

75

Чуденко

преди 5 години

Защо се чуди Контрера ? Няма нищо за чудене - *** мародерстват из родината,я полицията се прави на БХК. Има само един начин, "уважаеми" полУтици - това са РЕЗЕРВАТИ !!! Има ги в САЩ и проблемът е решен окончателно!

74

Анонимен

преди 5 години

До 33 (73)Ами нали не много отдавна, в друг подобен материал за вандалщината по гробищата, изрично се каза, че се знаят кои са онези, които вилнеят из Централните гробища в София - това били роми-пришълци от провинцията, които си били направили незаконни коптори около улица "Старата воденица". Тази улица се намира западно от Центр.гробища, но не е много близо до тях - намира се чак към гара Биримирци.Знаят ги кои са, но нали от Европа имало инструкция "да не бъдат притеснявани ромите"!

73

Анонимен

преди 5 години

Абе за Стамболов - айде, той е анти-герой, но за Каблешков трябва да ги обесят.

72

Анонимен

преди 5 години

Предлагам всички гробищни паркове, за които е нужно да се наема охрана, понеже гробовете там са осквернявани, да бъдат охранявани само и единствено от частни охранителни фирми (не бързайте с минуса :) ) В договорите им да пише, че фирмата охранител заплаща разходите по възстановяването на осквернените гробове. И... решаваме проблема. С полицията тази "хватка" няма как да се направи, затова в случая частните охранители са за предпочитане. Това ще е нещо като гаранция за добра охрана, а като не...

71

Анонимен

преди 5 години

Докато не се измете с шутове престъпната, червена хунта на ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП... и всякакви отпадъци ще става все по-зле. Те ни убиват!!!

70

Анонимен

преди 5 години

Прогнила държава .Вече нищо не може да ме учуди.

69

Анонимен

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА ЗАГИВА, УДАВЕНА В КОМУНИСТИЧЕСКА ПОМИЯ!

68

Анонимен

преди 5 години

Ората немат пари. До просешка тояга сме стигнали повечето.

67

33

преди 5 години

Полицията и охранителите знаят всичко и всички около този и подобни на него случаи на вандалщина ,но просто не си изпълняват задълженията,за които вземат немалки заплати!А е твърде вероятно да са в колаборация с престъпниците-делят парите от новите паметници!

66

Анонимен

преди 5 години

Трябваше това да се случи за да се повдигне този въпрос и между другото гроба на Каблешков е в Копривщица може би е съвпадение на имена. Защо този въпрос се повдига само при такива случаи какво да правят другите когато се оскверняват и разрушават гробовете на техните близки. Този Контрера защо се прави на луд относно охранителната фирма общинско предприятие "гробищни паркове" не са ли на подчинение на софийската община и на онова картофено недоразумение ?!?!?!