22

KOKO

преди 5 години

ETO,TOVA E ZAKONODATELSTVOTO V BG-PLASHTASH I SI GOTOV ZA DRUGI UDARI!

21

Анонимен

преди 5 години

Българиоооо, искаме закони и ред!

20

Анонимен

преди 5 години

Страшни спортисти са...на амфетамини. ПОложината са наркомани само мрънкат, че държавата не им подкрепя спортанта кариера. Пукай евтина дрога и си питаи ушите

19

Василий II

преди 5 години

Дано Турция по скоро завладее вилает ***

18

Cdna

преди 5 години

Bg medii sa mafia.

17

Активен борец

преди 5 години

Това доказва, че *** е държава на борците, шушляците и шаяците

16

Анонимен

преди 5 години

Те на тия това да не им е първия път. Сигурен съм, че още от ученици това са го правили редовно. Ама вместо да ги смелят от бой, разни психолози и психопати са ги убеждавали да не правят повече така. Нали сега детето и с пръст не се пипа, дори да заколи някой? Нали трябва да е убедено, че е центъра на Вселената и всички присъстват на сцената само за да го забавляват?Това е само началото, вдъхновено от западняшко-либерастката доктрина.

15

българия с малки бук

преди 5 години

Не е истина....*** тъпата държава.....как така ще го пусните. Как така срещу три бона .Ее това ако е държава ние сме извънземни. Къде са Законитееее къде е правосъдието.!!!!!!

14

До Бойко

преди 5 години

Пускай ги пак да грабят, че виж какво направиха-пак протести пред народното събрание!

13

info.info

преди 5 години

Това никъде го няма, такива къде бият хора на улицата и грабят да ги пускат на свобода. Съдията да му дадат грамота и екскурзия в квартал Моленбек, Брюксел.

12

Анонимен

преди 5 години

Тези братя са типичен пример за демократи.

11

Анонимен

преди 5 години

след 15-20 години като ердоган ви анексира ще ви се смея много драги ми бургаски ***.

10

Анонимен

преди 5 години

не са попаднали на правилните хора, нямаше да ходи с прорезна рана а с инвалидна количка!Ама да позная, тези бабаити обират само слабичките, че да не ядат много бой!

9

Ddd

преди 5 години

Пускат ги такива уродчета на свобода, и после се чудят защо младите напускат България.

8

ззз

преди 5 години

Ако аз обикновения човечец ме хванат да пребивам и ограбвам чужденци и у нас намерят 200 грама канабис и 10 грама амфетамин, считайте че ще изгния във затвора дори и само за едното от трите.

7

До Просто мисля

преди 5 години

Всъщност проблемът е това, което ти казваш, но е 2 в 1 - налагането на справедливост от страна на мутри, борци и тем пободни. Каква справедливост може да наложи един такъв човек? Такава, че да намери достатъчно "последователи" дори сред прослойките на обществото, които се имат за скромни хора. Това е видимо от работа, от улицата, от учениците в училище, от електоралните и партийни наклони на определена група хора, видимо е и в Парламента.

6

Просто мисля

преди 5 години

Живеем в държавата на комплексарите - мутри, борци, MMA-ци и друга подобна ***.. не само ниските заплати и липсата на справедливост, но налагането на такива *** ме кара да напусна България

5

Анонимен

преди 5 години

Една балтия ръждива под кръста и му се решават проблемите на тоя нацепен дебелак.

4

Fck

преди 5 години

Хората дето карат пияни кола ги вкарват в панделата а тоя хем с наркотици хванат хем ,за побой и грабежи и е пуснат под гаранция да ходи да си ги бие пак и да ги обира. То тоя плевел ще избяга нанякъде казвам ви!

3

Анонимен

преди 5 години

Оставка на Цацаров!