11

Близко до мозъка

преди 5 години

До АнонименА Гърция и Турция какви са? Каква е Румъния, която и в момента се опитва да засмуче Молдова. А САЩ, които имат интереси по цял свят? Ние сме глупаците, защото се оставяме да работи схемата "разделяй и владей" и се конфронтираме със себеподобните братски народи на Сърбия и Русия за благото на интересите на злото под ръководството на САЩ и наднационалната мафия.

10

Сата НАТО

преди 5 години

И между другото, време да се набият канчетата на ония от Република Сръбска, че само мътят водата в Босна.

9

Сата НАТО

преди 5 години

Земите до Ниш няма да върнат, те не са взети от Княжеството, а са посърбени още преди Екзархията. Но Цариброд и Босилеград е добре да върнат, както и да разширят автономията на Войводина.

8

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са едно малко, но изключително нагло и подло племе, което има за национална цел заграбването на земя от съседните си страни и обезличаването на местните народи. Когато се разпадаше Югославия водиха войни с до вчера уж братски народи!

7

Анонимен

преди 5 години

Сега си представете как се отделя Войводина. После се отделя и областта Санджак. После си връщат на България земите до Ниш. И така разбирате колко е голяма истинската Сърбия.

6

до катя

преди 5 години

В ЕС да ако не се разпадне до 4-5години както върви сега но в НАТО не искат и те като Австрия кой ще ги нападне те последно бяха бомбандирани от НАТО но на теб тези неща не са ти ясни.

5

Анонимен

преди 5 години

Признавате правото на косоварите за самоопределение и независимост и имате мир. Какво му е унизителното на това?

4

Анонимен

преди 5 години

Войводина е на път да се отдели

3

Катя

преди 5 години

Започнаха да разбират,че без мир и стабилност няма просперитет.Сърбия ще влезе в НАТО и ЕС.Въпрос на време.

2

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

1

Анонимен

преди 5 години

Не искате война, ама вас само тоягата ви оправя, руски по...ги. Няма друга държава, която да е причинила повече злощастия на България от 1885г. до момента, в т.ч. извършения геноцид над българите в Македония през 20в. Но има все пак някаква историческа справедливост. След разпадането на югоимперията великите сърби вече се събират на една кърпичка място - 55-56хил.кв.км без Косово и Войводина, а от всички бивши републики им биха шута.С натовска МК ще бъдат капсулирани,следва отделяне на Войводина