12

муспи

преди 5 години

А в Африка сме възмутени от расизма залял света! Никой не отдава чест и слава на не$рите (даже трябва да се пишат със символи) - един вид няма раси?! А как да няма - Световните Шампиони да не са бели? Бог е направил хората на раси, като най висшата е не$ърската, следва семитската - не за загубените араби, вижте какво направиха на Световното, - а за синовете на Моше (впрочем не$ър), които и ни докараха с милиони във Франция и нататък. За останалите раси не си струва и да си чешем черните езици.

11

Анонимен

преди 5 години

А "шегаджиите" от шарли ебдо дали са пуснали карикатура?Нали са големи отворковци?

10

маркиз Дьо ла Панкур

преди 5 години

до #ЦиникКолкото и да ти е противно , ФРАНЦИЯ Е СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН по футбол !Крайно време е да го преглътнеш (както искаш го разбирай) , защото колкото повече време минава , токова повече се забравя кой е бил втори, трети и т.н.А шампионът се помни ВЕЧНО !!!

9

Анонимен

преди 5 години

Мене много ме кефиха стюардите по стадионите! Всички от лейтенант нагоре. Същински зелени човечета с номера!

8

popa ot razgrad

преди 5 години

расизма е нещо което произлиза от природата, така че корените са много здрави и никога няма да изчезне...

7

Анонимен

преди 5 години

Няма как Путин да не натрупа активи, че успешно е провел Световното.ХАХА. Добре че е Пyтя, че иначе няма да изгрее Слънцето.

6

Анонимен

преди 5 години

"15 милиарда долара са похарчили само по магазините в Русия 5 милиона чуждестранни туристи от които 3 милиона са били специално за Световното по футбол.В тази сметка не са прибавени парите от билети и хотели."Брей, по 3000 долара средно на турист? ОбъркАл си се нещо.

5

преди 5 години

Особено след като се изяви като истински джентълмен, подавайки чадър за дамата под поройния дъжд, Путин натрупа особено много активи!

4

kiril

преди 5 години

Е какви активи да трупа ? То Русия да не е ЕТ "Путин" ? Ако е така толкова по-зле за тях.

3

Циник

преди 5 години

Континентална Африка спечели със съдия аржентинец начело!Още - Африка е *** - не защото белите я управляват....а защото си тръгнаха!

2

Анонимен

преди 5 години

15 милиарда долара са похарчили само по магазините в Русия 5 милиона чуждестранни туристи от които 3 милиона са били специално за Световното по футбол.В тази сметка не са прибавени парите от билети и хотели.

1

Анонимен

преди 5 години

Преди 2 000 години имаше арени на които се биеха роби гладиатори.Днес има стадиони на които долу ще търчат чер*ните , а белите ще си гледат сеир и ще залагат.