106

Анонимен

преди 5 години

До ИванКак реши, че заплатата ще се обмени по 2 лева за евро, а хляба 1,30 евро за 1,00 лев?!? Нещо калкулацията издиша.

105

Иван

преди 5 години

Нали знаете, че ако получавате(например) 1000 лв. заплата, ще ви я направят 500 евро. Ако обаче хляба струва 2 лв., ще стане на 1.30 евро. Катастрофа и пълна беднотия ни очаква!

104

Hize

преди 5 години

Ще влезем в евро зоната със заплати от 300 евро ли? Смях и позор! Естествено пак богатите ще са си добре :/

103

Анонимен

преди 5 години

чакалнята на ид.иот.итето ако беше хубаво чехите отдавна да са в еврото ама нете затова си имат и икономика- и им се молят да влезнат в евротоа в българия са два вида хората тъ.пунгери дето вярват че ще е по-добре да са в еврото и дрегите дето не ги е еня те са на ръководни позиции и с това си вадят хляба да слугуват на чужди интереси има и трета група дето разбират за какво иде реч ама те са малкото - което личи и по избраното управление на държаватаайде хаирлия начело с банкянската кратуна

102

Анонимен

преди 5 години

3+ още 3 с процедурни хватки и още 2 изпитателен срок

101

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има за пенсионера дали ще получава 200 лева или 100 евро?Не е важно името на валутата, важно е какмо можеш да купиш.Ако ще и долари да въведем, пак ще си бъдем най-бедните в Европа.

100

Анонимен

преди 5 години

До 100Ами поискай от Козяк да ти плащат със стари долари.

99

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩОТО ЧЕРНА ГОРА Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, А НИЕ СМЕ ОРИЕНТАЛСКА. ИМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЕЦБАНКА.

98

Анонимен

преди 5 години

И защо бе, зелник, ще им се разкатае мамата? Ние си плащаме газа и петрола с долари, така че за тях няма значение.

97

Анонимен

преди 5 години

С първият отпечатан долар в историята на САЩ може да си пазаруваш и в момента в щатите ! - важи си и няма стари няма нови.

96

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

С въвеждането на Евро в България на "братушките" у нас ще им се разкатае мамата, а те са злобни и отмъстителни и ще берем с тях ядове...

95

рубладжия

преди 5 години

. Приемането на еврото може да доведе до намаляването на размера на лихвите по кредитите - за бизнеса, потребителите и за държавата. Може да направи България по-привлекателна за преки чуждестранни инвестиции. Това създава възможности за задълбочено участие в единния пазар, улеснява търговията, намалява цената на превалутирането, води до по-прозрачни цени...........................................Това на мене и на другаря Путин не ни харесва !

94

Iceblast88

преди 5 години

До 95Защото го приеха за официално разплащателно средство тъй като нямат собствена валута, така както Зимбабве е приело Евро, Долар и Южноафрикански ранд за разплащателно средство тъй като техните пари са по ценни като хартия от колкото като валута. А това е различно от това еврото да ти стане официална валута. Това са два коренно различни примера.

93

Анонимен

преди 5 години

Направо да си поръчаме по един ковчег докато са по евтинки ...не са още в евро ...че да си лягаме и умираме..Щото сега сме гладни и мизерни ...пък с еврото направо умрели ....ха ...ха ..ха ...направо ми е смешно къде сме тръгнали за какво им е на някой от Великите сили на ЕС такива голтаци с евро ???Ама тоя който го е решил хич няма ум в тиквата си ....*** някакъв....

92

Гост

преди 5 години

Защо Черна Гора при отделянето си от Сърбия,за една нощ прие еврото за национална валута и не минаха през чакалнята?

91

Анонимен

преди 5 години

най много се притеснявайте че ще махнат борда тогава ще падне яко крадене който е влас.

90

Анонимен

преди 5 години

Няма да има евро ...защото до тогава ЕС Ще се е разпаднал...не се знае ние с какво правителство ще сме ...и дали нас ще ни има като държава..Така че да не му мислим отсега ...Бедна и корумпирана държавица а си мечтаем за величие в евро ...да се смееш ли да ревеш ли??Бай Ганьооокъдее с тия *** към запада ???

89

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименче кой мисли за де_била?...Него ще го изстрелят на Бахамите да си харчи милиардите,когато довърши пъкленото си дело...Мислим ЗА НАС,за тия,които ще останат да му сърбат попарата..

88

hhj

преди 5 години

Евентуалното ни влизане в чакалнята ще съвпадне със задаващата се нова финансова депресия/катастрофа/, така че един господ знае ще има ли къде да влезем ...

87

Анонимен

преди 5 години

След 3 години ББ няма да е на влас, така че изобщо не го мислете