120

Тя и т(.)уй

преди 5 години

Мисля, все още се намират кибрити, ако не и запалка ще свърши работа."Пламенна любов"

119

Киро Борча

преди 5 години

Тоя си е *** щом е тръгнал с 10 год по-голяма от него.нема коя да му върже на тоз ***

118

Анонимен

преди 5 години

Ако хората имат малко повече акъл, само като чуят името на фондацията " *** алтернативи " ще бягат с двеста.

117

Иван

преди 5 години

Мила селска картинка.

116

мислещ

преди 5 години

Аха - лек намек колко е полезна *** конвенцията къде ни пробутват.Няма нужда от нея - има си закон за домашното насилие и той следва да се прилага срещу насилниците.Полицията и съдилищата да си влязат в ролята и да си изпълняват задълженията.

115

от сидниАав$тралия

преди 5 години

на 16 000 км от събитието съм, точно от другата страна на Планетата! Цяла Планета разтояние

114

ivailo

преди 5 години

Поредната статия , имаща за цел да внуши колко нужна е Истанбулската Конвенция...

113

popa ot razgrad

преди 5 години

нормално...

112

Ха-ха

преди 5 години

Каква драма ...

111

Гoшу

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха :))) Прочетох отговорите на моите писания, разбира се, писани от социалисти пенсионери и стигнах до извода, че тук пишем само финансово независими и богати хора като мен и пенсионери, дето нямат друга работа. Аз също не работя де, ама защото имам кинти. Обаче след малко се къпя, обличам и отивам при моята любима прoстиtутка и оставям полето за изява тук на вас, другаре :))))

110

Анонимен

преди 5 години

*** алтернативи= нетрадиционен пол Изро///дии , има само два пола -мъжки и женски !Тоя сигурно я е пребил защото е била за конвенцията подписана в Истанбул.

109

До Гошу

преди 5 години

Ето още една статия:Само НПО ще разпределят държавни пари за граждански инициативи

108

До Гошу

преди 5 години

Козяче, нали спореше, че държавата не била финансирала НПО-та. Посочил съм ти статии, които открих с няколко кликвания на мишката.

107

Членска карта №7

преди 5 години

до 107Много ви бърка това православие и славянския език, който говорим... Вчера и Петьо Коня, отрони сълза в някакво студио по този повод!

106

Анонимен

преди 5 години

Измислена история, копирана от някой сайт за споделяне на секс случки. Щом *** алтернативи са го писали, значи трябва да се съмнявате. Явно има нещо общо с пробутването на истанбулската конвенция.

105

Членска карта №7

преди 5 години

до 103Как да не му плащаме!!??? нима не излизат от нашият джоб парите за издръжка на един определен етнос...Сега и едни извратеняци трябва да издържаме!

104

Не на ИК

преди 5 години

Абсолютна помия е тази статия. Има НК и там си пише какво се прави и случва в такива случай, първо се доказват, че са истина, после виновното лице се осъжда и НЕ НА Истанбулската конвенция. То и сега е написано какво се прави в случаите на насилие под каквато и да е форма. Който иска да си прочете НК.

103

Гoшу

преди 5 години

Тези дето ги изброих отдолу са само руски НПО-та. Ама виждам, че срещу тях нямате нищо против :))) Даже станахте православни християни и славяни (нищо че сте с черни очи и коси), дето преди нахлуването на *** в Украйна не се сещахте за тези "православни ценности", после станахте изведнъж много вярващи и славяни :))))))

102

Членска карта №7

преди 5 години

До решението на КС ще е луд джендърски натиск и тролене по форумите. Не, че е от значение какво ще каже КС, сезирането и допускането до разглеждане на въпроса за ИК, сам по себе си е противодържавна дейност. Сега натиска е върху Тиквата! Трябва да измисли някаква хватка с която да убеди матряла, че приемането на ИК е борба срещу комунизма и ще е победа на Путин и Нинова... Истерията с овцете и козите, ряпа да яде пред това, което се е задало :-)

101

Гoшу

преди 5 години

До 102Български антифашистки съюз,Национално движение Русофили,Форум България-Русия,Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД,Дружество Александър Невски,Българо-руска търговска промишлена палата,Българо-руски клуб Шипка,Славянско дружество в България,Дружество Найден Геров,Федерация на съотечествениците,Фонд Устойчиво развитие за България,Съюз на ветераните от войните,Съюз на военноинвалидите в България,Съюз на сержантите и офицерите от резерва и запаса,Съюз на българските писатели,Съюз на архитектите в България,Съюз на филмовите дейци,