25

Skk

преди 5 години

Не знам от какво е но го има. Аз съм болен и според мен е от мръсната вода. На всякъде по бг. Плажа искат 50ст. За тоолетна и всичко пикае и с.е знаете къде е това е резултата. Допреди една седмица нямаше хора и водата беше чиста сега е боза. Ще сменям морето. За какво са тия 21лв за чадър като една тоолетна нямат.

24

ТHE Патриот

преди 5 години

Апропо това с "летният грип" е поредната журналистическа тъпащина,всеки лекар ще ви каже ,че през лятото грип не може да има ,вируса не може да вирее при високите летни температури и директна слънчева светлина!Това са стомашни-чревни бактериални инфекции дължащи се на ниска хигиена ,както лична така и околна!Та е по лайномориетони!

23

Ангелкова

преди 5 години

Шит грип патент на нашето ***.Уелкъм форинърс.Изпълнихме плана пардон петилетката.Шит за всички от 💓 от България с любов.

22

Анонимен

преди 5 години

Е като всичката фекалия се излива в морето, какво очаквате? Миналата година се изкъпах на Слънчев Бряг(не знам с какъв акъл влязох във водата) и после два дена температура и д.ария до припадък. Просто не се чудете защо масово хората бягат в Гърция, там такива проблеми няма. Докато тук е код кафяво от фекалии в морето ще е така...

21

коче

преди 5 години

НЕ знам дали хотелите и предприятия си изхвърлят отпадните води в морето, но като гледам снимката колко сбирщина има на едно място, не знам как не са хванали и сифилис тия.. При толкова много хора, всеки пикае, плюе и *** в морето... как им доставя удоволствие да се бутат като пчели в кошер не знам.. за това аз подбирам местата, на които ходя. Има много по-чисти и спокойни плажове, на които не се изсипва целия град да се пече..

20

Фекалната вода

преди 5 години

На някои хора "лампичката ще им светне" чак когато започне неминуемият туристически отлив в резултат на всичките зарази разнасяни заради изхвърлянето на фекални води в морето. Този проблем е най-вече по Южното Черноморие, на Север от Варна го няма, но това не означава, че и те няма да пострадат от недоволството на туристите.

19

АНОНИМЕН

преди 5 години

Възможно е някои да са прекалили с леденото пиво или мелбите. Други може да са понастинали от спането в палатки. Възможно е и изхвърляните фекалии да са причината. Но защо не гледаме от съседна Гърция. Бях в такова апартаментче на 50 метра от брега и всяко такова принадлежащо към дадена кооперация от апартаментчета е включено в фекална шахта и обаждайки се на лайнарките идват и измукват тези *** и нищо в морето не се насочва. В църквите пък има помпи за изсмукване на димът от свещите.

18

Анонимен

преди 5 години

На аканото българско черноморие обикновено е така. Тази екстра върви към пакета, с помощта на министър Ангелкова разбира се.

17

хах

преди 5 години

да, да, да... така е. Всички го знаем този грип. Всяка година идва, като започнат хотелите да изсипват кафявата вода в морето и грипа идва. :)

16

Хе

преди 5 години

Хе хе колко нежно наричат по статиите - летен грип - бактериалните стомашни инфекциите от фекалиите по родното черноморие. Сакън народа да се завърне там. На мен ми омръзна да попадаме с детето в инфекциозното в Бургас. Затова за пореден път - Гърция. Проблеми - никакви!

15

Анонимен

преди 5 години

Евтаназия...:)

14

Анонимен

преди 5 години

До Румен, Гърция има 15 000 километра брегова ивица, като значителна част от нея е напълно безлюдна. Там дори да се изливат фекалиите в морето, пак не се усеща. В България при 354 километра брегова ивица всичко е супер пезастроено!Независимо от горното вече фекалиите почти не са проблем, защото навсякъде в България изградиха пречиствателни станции с пари на ЕС.

13

Анонимен

преди 5 години

местните ешерихия коли не ни лови вече, имунизирани сме от малки...както софиянци са имунизирани срещу мръсния въздух в софия и на останалите не ни понася:)

12

Анонимен

преди 5 години

Верно затова тия от телевизора дават се лошо време и се да вали да почва снега от сега и да ставаме северния полюс

11

Анонимен

преди 5 години

Хората са написали грип. Пак почвате с вашите фекалии ..Къде ги виждате тези тръби не знам. То ако беше от тях целия плаж щеше да е болен не 500 човека за 3 месеца. Бахтии смешньовцитеее от полянитее. Вие плаж виждате май само по телевизора :)))

10

Румен

преди 5 години

Защото тръбите не се изливат в морето в Гърция и Турция.

9

маларт

преди 5 години

ешихерия коли не прощава

8

Анонимен

преди 5 години

При тази ниска хигиена...Една от нашия вход с гъбички по ръцете всяко лято ходи да работи по морето. Не и ли искат медицинско, не я ли виждат, че е гъбясала, как я наемат...Фекалните тръби се изливат направо през плажа, в морето, на десетина метра се къпят разни...

7

ТHE Патриот

преди 5 години

Герб *** родината ми освободи!

6

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо в Гърция няма "летен грип".