49

roadhelpbg

преди 5 години

До Социалист утопистКато се сетиш да щракнеш на квадратчето - което е вграден фейсбук пост, можеш да питаш момичето дали е истина или не ;)roadhelp.bg

48

сиромах Сали

преди 5 години

Meча услуга,на вълчо вратът му е дебел,щот сам си върши рабтата,безплатен обяд нема,готованковци бол,и мушенниси бол,с багер да ги ринеш

47

Ghost

преди 5 години

За жалост коментарите, които чета показват, че коментиращите или не вярват в историята, или просто се радват да се изгаврят , надсмивайки се над авторката. Толкова ли е невероятно тези дни някой да ти подаде ръка за помощ, пък дори и непознат? Правил съм го и мога да Ви уверя, че се почуствах доволен, че съм помогнал на някой НАИСТИНА в нужда. А дори и тази история да не е вярна- нима не разказвате на децата си приказки за да се поучат? Или просто ги учите от малки, че няма дядо Коледа?

46

Я па я...!

преди 5 години

Парите правят чудеса , макар и рядко добродетелни.

45

Социалист утопист

преди 5 години

Такива неща в бг не се случват. Това е станало в някоя утопична страна, описана от Томазо Кампанела или Томас Мор

44

Peter

преди 5 години

Това са някакви глупости. Това го постваше г-жата миналата седмица в dir bg, сега тук.Звучи ми точно като fake news....Интересeн факт: Дамата има книжка от 19.02.2018Според мен просто е самотна и си търси внимание :-)

43

Рам-бо

преди 5 години

Мошенници,всеки може да изиграе номера ,аз закъсах,балама чакам да ми плаща.Пореден номер на ало измамниците.Умния не се връзва

42

Дебел

преди 5 години

Бутал съм дъртия си форд 500 метра. Три пъти "умирах" от недостиг на въздух. Как не ме тресна инсулт или инфаркт за мен е мистерия. 120 кг съм при 190 ръст.

41

Анонимен

преди 5 години

Добрина е направил човекът, но майката.. майката с тая отвратителна татуировка на дясната си ръка, запитала ли се какъв грозен пример дава на детето си? Горкото дете.

40

SyS

преди 5 години

Толкова *** и злобни коментари, че въобще не е чудно защо положението в страната е такова.Достатъчно е просто: "Браво!" за човека и повече като него, а не като мършите търсещи далавери и прочие.

39

Анонимен

преди 5 години

Под наклон надолу не трябва бутане, а удържане. Под действие на гравитацията колата сама ще набере скорост. Фейк!

38

Анонимен

преди 5 години

"2км бутане освен по нанадолнище и то 50 кг женица"Женицата може да не е 50 кг. Може да е 100 кг, а колата и 800 кг и да я е бутала под наклон надолу.

37

Стеф

преди 5 години

Браво на човека.Да му се връща.

36

Анонимен

преди 5 години

Да не е било Смарт или Трабант бе 2км бутане освен по нанадолнище и то 50 кг женица малко повече инфо инак излиза замаскирана история

35

Драган

преди 5 години

До АнонименБило е нанадолно :D

34

boto

преди 5 години

Браво на човека. Ама всичко можеше да мина доста по-лесно и без драма ако дамата беше отишла да си купи една карта за 50 лева в която влиза пътна помощ и годишен преглед.Тогава щеше като запуши колата тя да звънне едно телефонче и след 20 мин да е забравила вече за драмата.

33

Помислете

преди 5 години

Нещо не се връзва,дете на пет год. а тя бутала колата 2 кил'.кой е бил на волана.ХИТЪР НОМЕР друг да плаща за подобни неща. търсят балами

32

мисля си че

преди 5 години

Пътната помощ смята в цената пътя на отиване и на връщане и ако "детелината е на бензиностанцията и за да вземат колата от мястото на събитието е трябвало да отидат до друга отбивка на 20 км, които ще включат в цената, затова со й предложили евтин вариант ...Важното е че се намира и читав матрял, бравус.

31

До 28

преди 5 години

Не всички са. не задоволени като теб

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Така си е, както и да го погледнеш. Няма и начин въпросното "бутане" да е било отзад на колата, а на вратата на водача, с периодично пускане за корекция на посоката с волана.