117

До всички

преди 5 години

Които смятат, че не сме прочели ИК и се изказваме некомпетентно!Много авторитетни учени с титли, доктори, юристи, богослови , общественици се изказаха и разкриха двойното дъно на тази измама! На тях вярвам и се радвам, че има такива авторитети! И даже да приемат ИК съм спокойна, че съм от Божия народ! Той няма да ни остави! Да му мислят тези, които са от другата страна!!!!! - гаврата на дангалака ще е много болезнена!

116

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуГошу е един от многото сбъркани ге/йо/ве, сменили биологичният си пол.

115

по

преди 5 години

този плешивец от видеото май скоро не са му чупили носа....

114

Анонимен

преди 5 години

До чичо ГошоКазва се Стефка.

113

чичо Гошо

преди 5 години

До Анонимен 112 Жена ти случайно да не се казва Джон?

112

яв

преди 5 години

некомпетентни до мозъка на костите си - ГЕРБ изградиха запазена марка - за всичко държавата(демек те) е некомпетентна,лош стопанин,не може да се справи....и ни трябва помощ отвън. съмнителни концесии, *** НПОта,колониални инвеститори...ако не можете да управлявате поверения ви обществен ресурс ПРОСТО НАПУСНЕТЕ!!! Не може когато ви скимне да ходите на работа и само да вдигате ръце "ми тя държавата не може..." ГЕРБ СА ПОЛИТИЧЕСКИ И МОЗЪЧНО ИМПОТЕНТНИ

111

ттт

преди 5 години

"Ратификацията е условие да разгърнем защитния механизъм".Глупости!!!! Не ратификацията, волята на властта да се бори с престъпленията (от всякакъв вид) е единствено условие. Защото и да приемем конвенцията, властта няма да реагира, ако мангалсаряни нападнат и изнасилят някоя бабичка.

110

дядо Пенс

преди 5 години

До FallschirmspringerИмам,чедо ! Ти си ми внук...

109

Отивате си

преди 5 години

на обществения дебат за тази подмолна конвенция министъра на дженд....правосъдието Цачева, Караянчева и всички депутати станаха и си излезнаха НАЙ-ДЕМОНСТРАТИВНО веднага щом почна изслушването на хора от народа и задаването на въпроси....повтарям - най-демонстративно!!!!!!!!!! с думите "пратете ни стенограма после ние може и да я прочетем.....!" всичко това го има в ютуб.

108

A де

преди 5 години

Направете референдум на който жените да гласуват кой да ги защитава!!! Конституцията или конвенцията

107

хх

преди 5 години

И СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ПОЖАРНИКАРЯ Е РЕШИЛ ДА НИ СПУСНЕ ОКОНЧАТЕЛНО ТОЗИ АНТИЧОВЕШКИ ДОКУМЕНТ с аргумент ,че това ще оправи насилието над жените и децата.....НЕ НЯМА! Има си закони и ако най-многобройното и неефективно МВР в света РАБОТЕШЕ нямаше да има нужда от каквито и да било *** конвенции

106

хх

преди 5 години

То не бяха Гинки, суджуци,къщи в Барселона,несъбрано ДДС, КТБ , палмово масло,избягали затворници , измислена борба с контрабанда и корупция, измислена ограда на границата,измислена чума по животните, непрестанно плямпане за приемането на мафиотската ни държава в шенген(пълна простотия) , непрекъснато вдигане на съдебните такси с цел все по-труден до почти невъзможен достъп до правосъдие на народа,здравеопазването издиша отвсякъде , банките ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ над народа , монополи , вечни концесии..

105

Анонимен

преди 5 години

До FallschirmspringerАз имам дете на една годинка. Говорил съм с жена ми и тя прие да си сменя пола щом така искам.Вече имам поколение.

104

Гражданин

преди 5 години

Познайте защо след 10 дни КС ще излезе с решение. Ами много просто - тогава ще е разгара на отпускарския сезон и много малко хора ще чуят и обърнат внимание на решението, което от сега е ясно, че ще е в полза на конвенцията. Няма да се учудя, ако в последните дни преди ваканцията си Народното събрание я приеме набързо, а патриотарите се направят на леко разсеяни.

103

Fallschirmspringer

преди 5 години

Чудя се дали разни терапии,като генна,хормонална няма да помогнат на разни странни същества да се установят в пола ,който природата им е определила.Дали,ако имплантират електроди или чипове в мозъците им, това няма да помогне?.Отвратително звучи,как се канят да прескачат от пол на пол ,като ,че ли прескачат дупки по разбитите улици на София.Но най-голямата гадост е желанието им,да се репродуцират ,чрез осиновяване на нормални деца

102

Анонимен

преди 5 години

Българите трябва да се обединим в подкрепа на конвенцията.Като ще протестираме по добре да излезем да протестираме в подкрепа на децата с увреждания.

101

extremist

преди 5 години

"Самото понятие "***" в смисъла, в който го използват международните организации, става дума за социално конструирани роли на пола" - ТЕЗИ МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЦИИ ЯВНО СА ОТ ТРАНССЕКСУАЛНИ(ДВУПОЛОВИ) ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

100

extremist

преди 5 години

"Самото понятие "***" в смисъла, в който го използват международните организации, става дума за социално конструирани роли на пола"" - В ПРИПОДАТА ПОЛА НЯМА "СОЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ". ДУМАТА "GENDER" ЗНАЧИ ПОЛ.

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен106И щеше да почне кошмара!

98

Анонимен

преди 5 години

До това еБорисов трябваше да излезе и да заяви приехме конвенцията и България върви напред в своето развитие