10

Анонимен

преди 5 години

Който има мозък ще се сети кои държави имат сметка от разделена и слаба Европа. Освен това, испанските служби вече изнесоха веднъж данни, че размириците са финансирани отвън. (Испанците даже казаха от къде отвън, но просто не искам да казвам името на страната... Вие и сами се сещате.) Сами се сещате и в момента атентатите в Черна гора кой ги финансира. Защо ли в Черна гора нямаше атентати преди да се заговори, че ще влизат в НАТО и ЕС? Защо ли? ;)

9

Анонимен

преди 5 години

Ново сепаратистко движение, с любезното съдействие на Русия и САЩ.

8

Анонимен

преди 5 години

ЕТА 2, или вече няма хора с идеи?

7

Анонимен

преди 5 години

Слава на каталунските сепаратисти!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Германцитее попнаха на 2 стола да седат постоянно. Спряха ЮП , а пускат Споток2 .Санкции за автономията на кримм, а приютяват сепаратист от Испания. Нещо май ...хем така хем така.

5

Морски

преди 5 години

Слаеа на каталунските сепаратисти!!!

4

Anonim

преди 5 години

Kakav predatel,kakvi 5 leva? Ideata e Ispania da se osvobodi ot monarhiata,ot frankizma. I poneje glupavi i zabludeni mnogo,to Katalunia iska republika,koeto e ravnoznacnho na othvarliane na monarhiata.

3

Анонимен

преди 5 години

Свобода за Каталуния, въпрос на чест е Русия, Китай и САЩ да бомбандират Испания и да освободят поробения каталунски народ.

2

Stonewall Jackson

преди 5 години

Въпросът е кой има интерес от разбиването на Испания на части ? Той е заинтересован.Той ще спечели и ще плати на Пучия демонъ .

1

привет от Германия

преди 5 години

Не очаквах Германия страна членка на ЕС да прави мръсно на Испания която е също членка на ЕС ! Този изменник на родината веднага трябва да се екстрадира в Испания за да отговаря пред съда за нелегитимно организиране на референдум с цел разцепване на страната !