28

не народ а мърша

преди 5 години

малко са поне +10 млн ?

27

МВР са ОПАСНИ

преди 5 години

У Нас МВР е опасно престъпна организация създадена от нагли престъпници след кървавия преврат на 9 .09 1944 година.След 1989 година се ползва за прикриване на нагли престъпления вкл заграбване и прахосване на огромни комбинати заводи фабрики.Сега прикриват нагли престъпници на власт крадящи десетки милиарди от бедния оставен без доходи народ./Подава проверка на природата във връзка с това тежко терористично предложение обричащо милиони туристи на риск ./

26

Warning

преди 5 години

Много е опасно.Черни масови убиици следят всичко в МВР.Ползват нарочно инсталирани импланти и микрофони в телата на началници и служители.Има поени със спец наркотици обезпечаващи пълна подмяна на личноста в тялото.Издават нагло престъпни заповеди към личния състав внедряват все по жестоко вредна античовешка техника.НАд 100 % от тер актовете се правят от полицейската мафия вкл сизпозлванена древни и съвременни оръжейни техники вкл зомбиране автороботизиране ,ДМК

25

Анонимен

преди 5 години

И следва разговор.Ало Абу мисля, че жената/мъжът ми изневерява може ли да провериш дали има регистрация в хотел миналата седмица и с кого? За пореден път питам. Къде го щама това по света? Безспорно трябва да се плащат данъци, но това ли е начина?

24

Тодор Живков

преди 5 години

Ех, а ние едно време измислихме само трипластовите тоалетни хартии. Нали се сещате - единия лист отиваше за досието. А сега какви висоти са достигнали днешните кадри. Браво, браво. Само така - следене до дупка на раята, Ние какво, комунисти ли сме или миши опашки.

23

Do 22

преди 5 години

Затова баба ти кара на хляб и вода. Заради *** които ги интересуват само ядене и пиене !

22

Анонимен

преди 5 години

До х а хаопа и кои губи не ние а агенциите за предлагане на почивки вече къде си намерим никакви регистрации онлайн...по е-майл...

21

Анонимен

преди 5 години

бОли *** мура дали хотела е платил данъци или не... и без това много станаха данъците, таксите, акцизите, да не говорим за двойното поскъпване на храните за 1 годинаако салатката и цацата ше са ми по евтини без касова бележка, значи тя не ми трябва.ай сетир ве... когато "пренавиеш пружината" нещата получават обратен знак!

20

х а ха

преди 5 години

опа и кои губи не ние а агенциите за предлагане на почивки вече къде си намерим никакви регистрации онлайн

19

Анонимен

преди 5 години

Нещата вече мнооого, много почват да загрубяват!Държава, която няма никаква базова икономика в сферата на индустрията, а е приела ролята на сезонна *** за отдих, е обречена!

18

Ицо

преди 5 години

Значи МВР ще знае, къде съм и за колко време ще ме няма чрез система със защитен канал.... че тогава за какво ми е тоя чип.. тия луди ли са. И събраните до момента средства са достатъчно ама така ще има повече за крадене от фирмити на греб.

17

Анонимен

преди 5 години

Супер за крадците, ще знаят кой и кога няма да е вкъщи за да не се притесняват и работят оптимално без напрежение. Ще си планират цялата седмица и по 8 часа на ден апартамент след апартамент после процента на господин полицай и така ръка за ръка.

16

БРАВО

преди 5 години

Супер , даже трябва да дадат достъп на Семейните - Жена или Мъж ако направи Резервация в Хотел да се знае . Това е Шега - Не ми харесва че Мафията знае кой къде ще спи .А фирмите за бързи кредити въобще нямат място в тази Далавера .

15

Ss

преди 5 години

Когато казвам *** народ се сърдите! Винаги е било след като се настаните в хотел в края на смяната на рецепция са длъжни по-закон да ви регистрират в полицията. Ако не го правят прикриват нощувки и не плащат данъци. По следващата глупост ако ида във Варна при приятел пак ли ще тряя да се регистрирам... Отговора е ДА ако гостувате повече от 2 дни. Този закон е действащ от 20 години и повече не е от сега.

14

Анонимен

преди 5 години

Заглавието има и друг прочит : Яко е закъсала туристическата мафия! Дивото къмпингуване - расте!

13

Анонимен

преди 5 години

Мале, мале къде са ми правата за лични данни.. Сега къде ли ще ходим с любовницата

12

Румен

преди 5 години

Аз предлагам и плащането по кафенетата да се регистрира в МВР.Както и купуването на презервативи да се криминализира,с цел насърчаване на раждаемостта.

11

Анонимен

преди 5 години

Свърши т.н. председателство и др. борисов започна по всички фронтове як бой по хората и тяхната свобода на придвижване, свободен избор и право на личен живот

10

Анонимен

преди 5 години

Ако някой си въобразява, че живее в нещо различно от долна ченгесарско-мутренска къща за пpaсета...Ами...много се е объркал.

9

а така де!

преди 5 години

Ми аз ако отида в хотел с Гинчето, а мойто Минче види в 'системата' - какво правим???