16

Аха

преди 5 години

Целта е унищожение на традиционното семейство и след това намаляване на населението.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14E..............и това ще е краят на този кабинет!!! Че и Парламент!!! Знаеш ли, на народа, дето сега му повишиха тока, водата, парното, газта, храните и т.н и т.н.....е те тази ГАВРА ще му дойде като "черешката на тортата"!!! Така че, тогава на дядо боко, неговото чудо ничие!!!

14

Шопо

преди 5 години

Ще я приемат и излизат ваканция !!!

13

dfd

преди 5 години

Трябва спешно закон за забрана на нпо-тата които се финансират от други държави ! Ревизия и обевяване на техните членове за национални предатели !

12

Анонимен

преди 5 години

Спокойно тихомълком в разгара на лятото ще пробутат "правилното" тълкуване и гербавите ще си измият ръцете .

11

dfd

преди 5 години

Съд и затвор за *** от нпо-тата които реват за тази конвенция !

10

Мда

преди 5 години

Суджуците май са взели паричките на дедо Сорос и сега се чудят как да извъртят работата!А нашенският съд си го знаем-щом оправда Цецо,който бе осъден на 3 инстанции,значи може да направи ВСИЧКО!

9

АНОНИМЕН

преди 5 години

Затишие пред БУРЯ...

8

Мен

преди 5 години

От вчера се говори, че вече е гласувал съда 7:5 в полза на конвемцията.

7

Анонимен

преди 5 години

До подкрепящите истанбулската конвенция: Дайте си децата и внуците в британски еднополови семейства на обменни начала - те ще ви пратят педофили, а французите ще ви пратят гернтофили и всичко ще е ОК. Особено герберите, спокойно могат да се изнесат да живеят в манафо - лезби9йски семейства в Бтитания и да си останат ман завинаги. България е за Българите, не за герберите - *** алтерирани про*сти*пу*тки!

6

Цървуля

преди 5 години

Ало Съда опичайте си акъла щото кютека ще е голям...Никакви джендери педарастии инцести и зоофилии.Вън еврогейовете от Родината.А Бокат а е посмял а сме го изритали

5

Анонимен

преди 5 години

Колко можеш да мразиш народа си, за да го предадеш? И още колко трябва да мразиш децата си, за да ги превърнеш в подобия на хора? Коя Темида ще позволи това? Скоро ще узнаем, ПОИМЕННО!!!

4

Очевидно е вече

преди 5 години

Боцо си проси сопата.

3

Анонимен

преди 5 години

Що не направиха референдум?

2

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** продължават с опитите си да наложат извращението тука, вместо просто да се откажат.

1

Слав

преди 5 години

Ние си имаме Балканска конвенция. Не приемаме за нормално ***, джендария и трансолигофрения. Лекуваме тези болести с дрянова сопа че и по лошо. Разни паради под дъгата под падронадата на 3 правителства ще ги прекратим. Както и мандата на патроните им. Европа си има неините скорости а ние наши си традиции.