28

ПЕНКО

преди 5 години

ТА КОЙ Е ТОЗИ СТРАСБУРГ , КОЙТО СЪДИ НЯКОЙ ,НЯКЪДЕ ПО ЗЕМНОТО КЪЛБО ??? ЧИЙ Е ТОЗИ СЪДЕЩ -НЯКЯК СИ - НЯКОЙ СИ -НЯКЪДЕ СИ -ПРОДУКТ НА ...??? ВСЕ ОЩЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ПРАВОТО Е НА ПО-СИЛНИЯ !?!?!?

27

БЕсарабия Българска

преди 5 години

Вовата е наше момче няма никакъв интерес от покани убииства .Обратно негови противници имат за да го дискредитират..

26

Анонимен

преди 5 години

Тая лъга дълги години, че има доказателства срещу Путин, взима пари от ЦРУ, и накрая като я видяха, че нищо няма да направи я очистиха колкото да не са капо. Путин е изпечен агент, ако той и беше поръчал убийството, изобщо нямаше да прилича на убийство.

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова е ясно, че на Русия не и дреме и никога няма да даде тези пари.Интересното е, защо има толкова много защитници убийството на тази жена. Толкова ли беше страшна. Ами питай великия володя - той знаеееееее, защото е негово дело дурак.

24

Активист на БКП

преди 5 години

А дали ще осъдят ЕДИН,който нареди да стрелят с гаубица по един човечец???

23

Анонимен

преди 5 години

А, то на запад всички разследвания са пълни и водят до резултат... Тея се оляха ;)))

22

НАТО ОТАН

преди 5 години

Днеска ги осъдиха и за Пуси Риот, 100000 ? обезщетение за момичетата. Гаврата с руската *** продължава с пълна сила, следващото ще е 2 милиарда за сваления малайзийски самолет. Раша е фалит.

21

без легитимация

преди 5 години

Т.н. "европейски съд" не е легитимен. Първо, съдиите в него не са избрани, а са назначени от съответната държава-членка, което ги прави зависими. С други думи, те не са демократично избрани и нямат мандат да представляват някого. Освен това, т.н. "европейски съд" надвишава правата си и грубо се намесва в националното право и нарушава законите там.

20

Съд та дрънка

преди 5 години

Джендърите в Страсбург по дефаулт съдят всичко живо, а за Русия да не говорим- избива им страсбургска пяна по устата, чуят ли Русия!Руснаците влезнаха у Париж минавайки през Страсбург, щото Наполеон тръгна да ги напада, та те си улезнаха в Париж да го видят тоя Наполеон що чини!Магаре да им закараш в Страсбург и него ще осъдят, че било магаре и така нарушавало правата на катърите, а катърите нарушавали правата на мулетата!

19

Анонимен

преди 5 години

Това е ясно, че на Русия не и дреме и никога няма да даде тези пари.Интересното е, защо има толкова много защитници убийството на тази жена. Толкова ли беше страшна.

18

Ха,ха , ха ...

преди 5 години

.. Русия си го премести в другият крачол !!!! Този джендърски съд не е признат в Русия !!!

17

Анонимен

преди 5 години

А този съд няма ли да осъди Англия за това, че на нейна територия и със съдействието на нейните тайни служби беше отровена руската гражданка Юлия Скрипал с цел провокация и разпалване на международен скандал?

16

Анонимен

преди 5 години

Този съд е легитимен колкото ромското мешере на кардарашите.

15

Сата НАТО

преди 5 години

До АнонименТози съд осъди ли САЩ и Великобритания за войната в Ирак? Така и не намериха химическо оръжие, но отвориха кутията на Пандора!----------------Войната в Ирак не беше за химическо оръжие. Войната в Ирак я запалиха руснаците, по-специално администрацията на Путин.

14

Анонимен

преди 5 години

А за Кенеди нещо?????????

13

ivailo

преди 5 години

На някой в Русия дреме ли му за решенията на тоя смешен съд ?

12

А сега

преди 5 години

Абе що да не осъдя аз Русия че не е предприела нужните мерки да унищожи комарите които ме тормозят и физически и психически.То както и да е като кажа Русия винаги е виновна за тях.

11

95% инвалид

преди 5 години

че имали ТЕЛК за 2 криви зъба или шипове по гърба. Прав е господин Симеонов, защото заради мними "инвалиди"страдаме ние реалните. Тези мнимите крадът от нашите пари. В Германия инвалидите вземат над средната заплата. България има славата на най-много инвалиди на глава от населението!!

10

Анонимен

преди 5 години

"Колониалната инвазия на Ирак и най-грозните лъжи на машината за лъжи, която разпространи и оправда тези актове на варварство, завинаги ще останат сред най-големите и непростими престъпления срещу човечеството." Хосе Луис Родригес Сапатеро, министър-председател на Испания

9

Анонимен

преди 5 години

Абе какво стана с дръжката на Скрипал, разбра ли се кой му я беше е намазал?