51

веско

преди 5 години

за коментар 51 искам 153 000 лайка и аз съм на това мнение

50

ой тигре тигре :)

преди 5 години

тоя колко ли пари е лапнал да изкара от бг хора дето ги издирват а ,,??????въпрос с повишена трудност а и колко сака с пари са носили .???само се замислете ??? колко народ се кашира и немогат да ги открият е така става друзя мои :)

49

Анонимен

преди 5 години

Да, а за мен си бяха там и останах без цялата си течна и аерозолна козметика, защото не бях се запознал с ограниченията за ръчния багаж. Тесла. Пак обвинете "гадните" холанци за Шенген. Само те са ни виновни. Ние всичко сме си изпълнили. Да, ама не.

48

Konkul

преди 5 години

Kva proverka ve, nali ova e eu...

47

Анонимен

преди 5 години

Такъв разграден двор като Бантустан на БокУ няма и в най-черната част на Африка.ФАКТ!!

46

Анонимен

преди 5 години

Всичко що лети може да мине границата без проверка

45

Бай Х

преди 5 години

Ресорните министри да си подават оставките

44

Анонимен

преди 5 години

С такива частни самолети ГРОБ изнасят чували с пари. Следете на flightradar24 полетите и ще засечете поне 10 на седмица които излитат от София и кацат на Британските вирджински острови където са най-големите офшорни центрове.

43

Анонимен

преди 5 години

Анализ на риска - преценили са на око, че не е нужно да си развалят дрямката....! Правилата им го позволяват. Това да не е НРБ да поставят печати на всичко де шава и да го описват в 50 тетрадки!?

42

Анонимен

преди 5 години

Управниците обявиха ,, няма проблем с летището " ! Сега чакаме такива непроблеми да се случват по летищата на Англия , Австрия , Австралия ..... Япония ! Пак станахме пример !

41

Анонимен

преди 5 години

Ченген ли??Може, ама през крив макарон!!!

40

преди 5 години

Идват хора и си отиват хора. Браво. Харесва ми.

39

Асен Йорданов

преди 5 години

Който иска може много лесно да си провери кой е бил самолета, с какъв регистрационен номер и от къде и за къде е пътувал. Все пак си имат пуснат флайтплан. Хората са си пътували д аси правят кефа на Скиатос, а нашите бастуни на летището са си бъркали в носа. При наличието на 4 оператора си избират да ги обслужи държавния, плащат си за това, а те разбира се нехаят. С нетърпение чакам да има частен концесионер на летището, че да има истински контрол и няма да има значение кой на кой шурей.

38

до 37

преди 5 години

С братовчедите си върти бизнес, сериозна част от който се пада на транспорта.

37

Анонимен

преди 5 години

Три фалшиви новини / за Острова , къща в Барселона , избягал самолет / правят ли една дълга истина ??? Отговор има у всеки от нас .

36

Анонимен

преди 5 години

Не че искам да кажа нещо, но само искам да питам... Абе, какво стана с Гълъбин Боевски? ;)))Това, че РВД не били казали на МВР, НЕ МОЖЕ да бъде оправдание! Би следвало едните (МВР) да могат да работят дори и в случай на пропуск от другите.

35

полицай

преди 5 години

Шефа на ГДГП ще е олицетворение на провала ШЕНГЕН .

34

Анонимен

преди 5 години

Летище София обяви - ден на отворени врати !

33

граничен полицай .

преди 5 години

Докато начело на ГДГП стоят некомпетентни хора никога не помирисвали Граница през Айрогарата и зелена Граница ще прелитат и кацат без контрол не единични самолети а ели ескадрили игрупи мигранти .Поради гл.комисар Кичиков значително млади колеги са принуждавани да напуснат Да освободят места за на хора от обкръжението му главно от Созопол .

32

Анонимен

преди 5 години

Някой си е платил за да не съобщят за него. Сигурно е носил амфети или пари или нещо друго от сорта. Защо не кажете кой полет е било това, за да го проверим? Ще видим къде е минал и на каква височина. Вероятно амфетите (или каквото и да е било) са ги опаковали подходящо и са ги пуснали на предварително избрано място. Малките самолетчета и без друго летят ниско. Понеже и да искат, не могат на голяма височина. Шенген за българи ли? Шенген през крив макарон!!! Трябва да махнем престъпниците първо.