36

Бръчков

преди 5 години

Защо кметицата -герберица не коментира закриването на Sofia - Land ?! Имахме най-големият развлекателен парк на Балканите ! Герберастите унищижават всичко !

35

шоп

преди 5 години

Цял живот живея в община възраждане, ама тоя парк не съм го чул къде е. Сигурно са го кютнали в буренаците зад хотел Родина, дето бяха бараките на ВИК-то.

34

Анонимен

преди 5 години

До 23 - За Дисниленд не знам, но доста от старите паркове из Европа са били строени с държавна подкрепа, на т което държавата е ечеши и до днес. Работата е, че при нас, ще Се направи по най-гадния и долен начин.

33

Анонимен

преди 5 години

33 - Да, ама не. Не го посещават и това е. Ако се правиха огромни печалби, щеше да се включи в културния образ на града. Когато кара туристи и дава нмулиони данъци на месец бащината, никакви протести няма да минат.

32

Анонимен

преди 5 години

Ако вървяха парковете в България, щеше да има навсякъде. Като има кръчми и чалготеки ...

31

кауза пердута

преди 5 години

Тесногръдите софиянци не могат да разберат нуждата от такова съоръжение.БСП сега ще събере освирепели жени вероятно майки и ще спретне някой протест че било скъпо. Друго си е да отидат на малко узаки със зрели домати в някоя квартална кръчмичка по-близо до границата с България. И после бре Бре-БРЕ! Бяхме в Гърция , да знаете колко е хубаво!А и действително, СафияЛанд е целогодишно и има така да се каже двойно предназначение.

30

Квартала

преди 5 години

Супер, с кеф ще ходим на пързалката с децата. Има минерален извор под парка и от там ще е водата, най после кметицата да направи нещо смислено.

29

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха вървежни тез паркове, щеше да има поне 5 в София.

28

Анонимен

преди 5 години

....Семейно в аквапарка: Мама, татко и двете деца общо 200 леваВход, сейф, храна и напитки... И сметката набъбва....__Заглавие в сайта на материалче от 25 юни за Несебър.Явно Софийския общински съвет се е полакомил и от такива неуместни за столица "атракции" да скубе пари.На фона на дупките по кварталните улици и липсата на тротоари,да ни замазва очите пускайки ни по водна пързалка.

27

Анонимен

преди 5 години

В СОС само идЕоте заработват грешни пари.Стига малоумщини.Само аквапарк липсваше на горката ни столица.Втасала мара и под нея бара...та Фандъкова така.

26

Атанас

преди 5 години

Местността /погребите/ си беше доста апетитно място .така ,че съвсем нормално се превърна в жил. комплекс, София ленд беше за параван, *** иначе жалко съботите и неделите беше пълно с народ от цяла София с децата често ходехме.

25

Фандъката

преди 5 години

Тази вече открадна с помощта на Калистратов милиони от тоя "парк" където за три алеи, малко пейки и малко фиданки изхарчиха 6 милиона български лева. Сега искат по тоя почин да изхарчат още. Нека не забравяме, че именно Главболгарстрой е родна компания на калистрата, а те бяха в Софияленд. Трикът е, че хем ще откраднат пари мафиотите от общината, хем после някой.ще строи блокове! И едните, и другите ще спечелят, само простия народ в България ще загуби! Фандъка краде за последно преди да я махнат

24

Анонимен

преди 5 години

Наистина на изборите в София за кмет гласуваха само към 18-20% от хората.Другите не сметнаха за нужно да отидат до урните.Ами като не ви се ходи до урните така ви се пада.Да ви ограбва Фандъковата разбойническа шайка,пряко подчинена на Биг Бос-ББ.Няма да ривете,сами сте си виновни.Все едно не беше ясно тая какво е подставено лице

23

Смешник

преди 5 години

Дали за дисниленд държавата е дала пари да се построй . Такива неща трябва да са изцяло частни и дори да плащат бая пара на държавата а не държавата да налива пари някаде със проста цел след време се окрадат

22

Анонимен

преди 5 години

Лелееее... Пак само клавиатурни патриоти коментират тука :D Ако имате някаква смелост изразете протеста си навън, а не тука... Ама нищо де, важното е все пак да си напишете нещо и да се успокоите.

21

Кара

преди 5 години

И еврейска звездичка грее посредата. Класика! Браво, нямаме търпение да ни изсерете това *** върху главите

20

Анонимен

преди 5 години

Това ще е като с плочките по Витошка.Като ходя по тях ми се струва че съм на яхта в открито море........едни вълни ти казвам та чак ми се завива свят.

19

Анонимен

преди 5 години

25 декара е площ от примерно 100 на 250 метра или 125 на 200 метра. Къде там има такова място, с което да се разшири паркът? Единственото, за което се сещам е да махнат МВР болницата, за да разширят парка.

18

Анонимен

преди 5 години

В София ленд не беше лошо.

17

Бай Онзи

преди 5 години

Za Sofia e neobhodimo da ima tozi aquapark, zashtoto infrastrukturata v 21 vek e otjivelica