9

кецане

преди 5 години

тая удари ли 60 така

8

Антон Георгиев

преди 5 години

Всъщност американски полицай е започнал тоя тренд. Наел е камера и е снимал как прави секс с жена си. Не помня точно, но май е забравил касетата като е връщал камерата и те така.

7

Ивона Стоичева

преди 5 години

До Нерез-хахаха то 20 см. е голям прав си но за мен лично 17,5 см. е върховен-корав не малък и винаги готов за сражение и много издражлив но съпруга ми е 20 см но е мекичък за жалост а и се празни бързо жалко въпреки че е само на 34 години..

6

Нерез

преди 5 години

Помним, помним. Чичо ви Томи голям салам извади на това видео, машала. И Пам се справи добре. Няма от какво да се срамуват.

5

Анонимен

преди 5 години

Кои не знай порното с Памела и Томи Лий на яхтата, кой не е имал пиратско копие на него.

4

Discovery

преди 5 години

Аааа... помна, помна... како лъсках жужело на тая сцена, как бачо Томи лющи все още младата Памка... с една ейййй такава цепка между крачуните...

3

Анонимен

преди 5 години

Тя може да е първата, но в последствие вече имаше само "контролирани изпускания" на записи в Мрежата.Уж случайно, но ако се вгледаш, всичко е идеално режисирано. Изтеклите снимки са или с ужасяващо качество, но показващи достатъчно или с точните пози и моменти, но скриващи точно каквото трябва.

2

dдфсф

преди 5 години

Тая какво се прави на света вода ненапита. Само дядо и Хю Хефнър колко и е препарирал бобъра, па и що друг народ се е изредил...

1

Анонимен

преди 5 години

За тебе кофти ама за света добре беше. Да гледаме минжатаа, как е лющи Бат Томи.