82

Анонимен

преди 5 години

литературен герой не може да притежава каквото и да е в реалността.

81

me

преди 5 години

Отново сме свидетели на псевдо журналистическа статия.Вълчева, защо не споменш, колко пъти католическата църква е давала плащаницата за изследвания на частни и държавни компании? Защо не напишеш, възможно ли е е още при първото изнасяне тя де е подменена?

80

Анонимен

преди 5 години

До NoNameТук не слагай всички църкви,православната църква не е провеждала инквизиция,вероятно има и други църкви,които не са провеждали инквизиция.

79

Анонимен

преди 5 години

Разбира се,че е трик,ако не вярвате,просто си направете сами експеримент,като боядисате парче бял плат с боя и си го нанесете на лицето,за да видите какво ще получите,във всеки случай няма да получите това плоско лице,че и с коса,разположена по този начин.Те понякога правят такива неща,дано Бог ги накаже!Да не говорим и за инквизицията и психопатите,които чрез инквизицията са убивали хора на лична основа или да им отнемат имущетсвото или защото са били учени,чиито открития църквата е отричала.

78

Щирлиц

преди 5 години

Оставете го Христос,за какво ви е,след като отляво се мъдри Тита?Това е целта на упражнението.

77

Анонимен

преди 5 години

Медицинската сестра на Тодор Живков твърдеше,че Тошо ходел със закърпени чорапи.Да се изследват чорапите от учените на БАН дали има ДНК на Тошо по закърпените чорапи? Ако това е вярно,Тошо да се канонизира като светец,а внука му Тодор Славков като апостол на концентрата.

76

Иван

преди 5 години

Комерсиална постановка, пълна заблуда, истинска измама, шарлатания...., на мен ще ги разправят, да не съм вчерашен!

75

марги

преди 5 години

До Иван - Иване, за мен ли говориш, не си познал! Смях се с глас!

74

марги

преди 5 години

До NoName- ми замисли се, как така две хиляди години Християнската вяра оцелява? Тук несъмнено има нещо свръхестествено! Знаеш ли, че милиони са избити от атеистите-комунисти, а Инквизицията преследвала еретици, се е поувлякла и както комунистите е изгорила наред със сухото и суровото! В тези действия Православната Църква няма пръст! Образът на Исус Христос върху Плащеницата, не се е виждал, докато за пръв път не бил заснет с фотоапарат! Тук виждате негатива!

73

NoName

преди 5 години

Първо да си призная, аз съм Атеист! Всяка религия от където и да я погледнеш си е ФРАНЧАЙЗ - Най-продаваната книга=Библията, най-продаваните услуги= кръщанета, погребения, освещаване и т.п. Строеж на църкви, манастири и т.п. Празници, продажба на свещи, икони, кръстове и всякакви такива... Мили хора, можеби има БОГ, ок може би и аз вярвам в такава сила, МОЖЕ БИ... Но Моля ви се, да вярвате на Църквата ха ха ха От името на Църквата и вярата са избити милиони и се избиват и до днес..

72

Right

преди 5 години

Новината е взета от вчерашната италианска преса

71

от сидниАав$тралия

преди 5 години

До Маргимного хубав коментар, и аз казвам същото но тука един "богат" (на десетки левове) и мал-"умен" гущер който е сектант може да ти отговори, или направо да му видиш блога ще останеш потресена. Фанал задача за физика от 6ти клас за призми и накичил богове по нея и то е чудо и приказ. До там води оскотяването

70

Марги

преди 5 години

Може ли някой да ми обясни, ЗАЩО трябва да ВЯРВАМ на някакви си "учени", обикновени грешни хора като мен, а не на Моят Бог Исус Христос? Свръхестествената му същност не се вмества в мъдруванията на всичката световна научна общност!

69

България

преди 5 години

Погледни нагоре в небесата и ми кажи виждаш ли някаде край вселената е без край сабуди се и ми кажи ако наистина съществува нещо по висше от нас на тази планета то няма да е едно ще има и още виждал ли си го или тях? а някаде там ще има още много по висши от нашето все пак аз не вярвам защото не съм го-ги видял а ти видя ли нещо?

68

Свестен

преди 5 години

Така и не мога да разбера как може да са Ви промили толкова мозъците... Религия - средство за управляване на овцете. Осъзнайте се малко, чудеса няма всичко е измислица.

67

Анонимен

преди 5 години

Днес бг, моля, изтрийте кощунствения коментар на Щерю!Щерю, не пиши хули, лъжи и ереси! Не хули Пречистата Божия Майка и Дева Мария! Бог и Пресвета Богородица и Дева Мария и светиите поругани НЕ биват!

66

Флинт

преди 5 години

До Анонимен 72Сигурно си от наивниците на които от години евреите продават парчета от кръста за късмет!Историята с плащеницата е част цялата заблуда.

65

Щерю

преди 5 години

През Средновековието църковни служители са продали за пари хиляди реликви кръстове с килийки в тях) с мляко от Божията майка. Ако се съберат на едно място - ще излезе 2-3 тона мляко от Дева Мария. И Торинската плащеница е църковна измама от този сорт.

64

Жо

преди 5 години

ЗА ДУХОВНИТЕ истини не са нужни материални доказателства.Да си спомним за Неверния Тома- той поискал от Исус да му покаже раните по ръцете му от пироните. След като ги видял, той повярвал, че Исус е възкръснал.Тогава Исус му казал- Ти повярва, защото видя.Блажени тези, които повярваха без да видят!Така че, със или без плащаницата, истината за Възкресението не се променя за вярващите.

63

Флинт

преди 5 години

Оставете тия парцалки, Бог е казал, не си правете идоли нито сред хората нито с предмети. Какво значение има тука някаква плащеница, следвайте неговите завети и ще познаете щастието а заблудените да се концентрират във вещи. Нищо земно няма да ви доближи до Святия Дух, всичко което ви е нужно е любов, смирение, молитва!