13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Никой трезвомислещ човек не си представя "пукането на балона" с цени на 150-200 евро на квадрат!Никой, подчертавам!Просто качествен имот ще се вмести в нормалните за случая цени между 600-630 евро кв м, което е разумната среща на купувач и продавач.Нещо неясно има ли?

12

Грую

преди 5 години

Това е само лека корекция. Имота храна и вода не иска. Ще се качва до безкрай.Много важно че населението се топи, корупцията расте, престъпността се качва. Стига негативизъм. Важното е че проф Пимпирев е стъпил на южния полюс.

11

пепи

преди 5 години

И да се спука балона,все тая.Бедните пак ще са си бедни,а богатите богати.

10

Анонимен

преди 5 години

Който продава сега ще сгешиВлизайки в чакалнята на еврото нещата ще са много различни

9

Анонимен

преди 5 години

В либералната икономика периодично настъпват кризи, водещи до корекции на цените в прегрятите сфери. Средно през 10 години. Да, човек може да изчака подходящият момент от тази гледна точка, но ако изчаква прекалено - то животът си минАл.

8

Анонимен

преди 5 години

Чисто икономически, балонът ще се спука когато започнат масови продажби, с цел покупка извън страната, особено пък в София. Такова нещо не се очаква, или поне не скоро. А иначе превишението на предлагането над търсенето е налице във всички сфери, защото такава е същността на либералната икономика. Затова, това не може да е аргумент за надуване на балон.

7

Анонимен

преди 5 години

Още не, но догодина балонът ще се спука.

6

Анонимен

преди 5 години

За тия които очакват "пукането на балона", се създава нагласа, че цените ще се сринат до 150-200 евро в София :) А в провинцията дори пари ще ви дават за да им вземете имота. Мен лично ми е все тая. Но си мисля, че спад с 10-20-30 евро на квадрат едва ли е нещо решаващо за пазара.

5

Анонимен

преди 5 години

Интереснооооо, преди обяд в друго писане на днес писачите цените се вдигаха. Продавайте. А следобед падат - купувайте. Това да не са долари.

4

Смешник

преди 5 години

Със заплати във левове който не са дори близки до европейските дори на вън най малко се взима 1.3 евро паунд тука 1.3 във лев не се взима . Но цените на имотите със евро се търгуват.

3

Брокер с опит

преди 5 години

Почна се!Балонът каза "ПУК" !

2

:):)

преди 5 години

балони балони, честито

1

АХА

преди 5 години

Очаквано при тези надувани цени вече 3 години. Следващите тримесечия ще наблюдаваме не само намален брой продажби, но и паднали цени!