278

Анонимен

преди 5 години

Макетата голям зор,много са ***,още се мислят за антични и след всичко което се направи за тях ,още глупеят!Е дано прогледнат!Виж за албанците- адмирации!

277

до по долу

преди 5 години

Е стига с тези " острови" и Барцелонски къщи,може ли такова невежество?Къщата е на български милионер ,който работи в Испания с нормален бизнес!На който медиен гешефтар хвърлят пари,не всеки естествено ,но от определено подсъдимо лице източило милиарди и още къта,интересно откъде и почват фейковете!И съдийката не я разбрахте каква стока е ,скоро започна ново дело срещу нея за облагоделдтване на частни фирми!А ти по долния как го виждаш Борисов на необитаем малък остров,който дори не е продаденд

276

нико

преди 5 години

Ами теэи които си го харесват,эащо не сиго вэемат эа премиер,а ние такивапростаци като него си имаме в иэлишък..

275

боб

преди 5 години

Няма нищо вярно .И този който го писал не си вярва

274

Анонимен

преди 5 години

тука една торба тиквеници плюят комунягитеами банкянското е второ поколение *** първо се оправете с него и тогава с останалитеайде де - ама и вие сте катонего бърсалки и ставате само са писане на про.стотии

273

Даскала

преди 5 години

Тоя ли са харесали албанците , косоварите и макетата?Ами дайте да се жертваме и да им го подарим , барабар с тайните му сметка и къщата в Барцелона!Халал да им !

272

extremist

преди 5 години

ХАРЕСВАМ ТИКВАТА......ПЕЧЕНА СЪС ЗАХАР

271

extremist

преди 5 години

"Борисов най-харесваният......" -FAKE NEWS

270

Край

преди 5 години

Това е най-харесвания лидер на света даже. Той е най-умен и най-силен и красив. Тръмп се допитва до него като към по-опитен политик. Путин го покани и като видя че го засенчва побърза да го отпрати.Сега остава да хване Юнкер трезвен - да го научи на белот и да разиграят бюджета на ЕС на вързано. Тогава България ще стане т.н. земен рай.

269

пада им се

преди 5 години

Ше въведем понятието ДДКД Дете на Действал Комунистически Деятел и ще ги изселим в Русия. Да си спомнят кога са благоденствали в България.Русия вече клекна и сега се молят на Украйна да им пренася газта.Ще я пренасят но при други цени. Ние също можем да им позволим да ростроят газопровод, но като излязат от водата нямат думата къде ще ходи и как ще ходи.Полша напредва и тя с газопровода от Норвегия.Да бяха мирно стояли не биха чудо видяли.

268

Увредиха децата

преди 5 години

Вместо да дадат един милиард за раждане и отглеждане на деца терористите около Борисов дават нови 1 000 000 000 ограбени от народа за нова по жестоко вредна дигитално терористична холограмна техника з а монтаж в опасно вредните училища.София ги определя като нагли престъпници терористи заради НАрушаване на КОнституцията и внедряване на нагло престъпна дигитално терористична видео техника чрез яка корупция..

267

Русия загуби

преди 5 години

Комунистите вече не могат да крадат като едно време и направо им се стъжни.Е, кметицата ще търка наровете. Дъщерите им отидоха по витрините. Следващото поколение няма да има за цяр бивш комунист по българските полета.

266

Давайте пари за ДЕЦА

преди 5 години

*** на власт в София до 1989 ограбваха милиарди годишно от народа и ги харчеха за ненужни огромни комбинати и заводи.До 1989 година обема на незавършеното строителство стига до 180 000 000 000 $. След 1989 същите мазни некадърници остават на власт в министерства и ведомства. Продължават да ограбват с десетки милиарди годишно българите оставени без работа и доходи.РАзрушиха водещите комбинати и заводи носещи милиарди на БЪлгария,избиха милиони крави,овце,прасенца .

265

Ани

преди 5 години

Колкото и да се напъват, Русия пак ще си остане суровинен заден двор на България.

264

Няма деца за цяр

преди 5 години

за това Председателство от народа са ограбени над 200 000 000 живи лева.Борисов пси пре програмиран от терористи посочи че от Европейските народи трябва да с е ограбят поне 9 000 000 000 euro за дигитално терористична холограмна техника/ дигитализация/ и над 30 000 000 000 за тежко увреждащи природата МАГИСТРАЛИ>>Това на фона на отчайващата бедност на Балканските народи грабени от тн" ***" след 1947 година зверски досега.

263

Борисов да се сменя

преди 5 години

НА фона на ПИАР пропагандата имаме исключително жестоки проблеми нанесени от подставени на власт след 1989 година.Тестове в България доказаха че има обезлюдяване на страната.Раждаемоста е ниска недостатъчна за оцеляване на нацията ни.НЯмаме доходи за оцеляване.Ежегодно от народа се крадат по 23 000 000 000 живи лев.НАд 10 000 000 000 се насочват само към яко корупционни обекти по оперативни програми и еврофондове.

262

Роб на влаЗта

преди 5 години

Заменяме го веднага за президентката на Хърватия....

261

Анонимен

преди 5 години

Да да и един шоколад завива мармота в станиол.

260

Анонимен

преди 5 години

До геЙрб-видими резИлтаТоку що и Слави Трифонов обяви в социалната мрежа Фейсбук, че се включва в утрешния протест за сваляне на Бойко Борисов---------------И ? Тоя *** за какъв се е взел, че толкова му се радваш. И днес, като всеки ден - едно нищо !!!!!!! Аз мисля да сваля Бойко че нещо времето не е никак лятно. Боже-боже

259

Анонимен

преди 5 години

балканския моп от банкя служи за бърсалка на европейските изцепкии пок рай него нещастния народец дето го е избралда го пуснат по рекламите превъзходенбезотказен красивмистър пропър просто е отживелица