54

До 49

преди 5 години

Изобщо не ми трябват смартфон и дрънкулки и екскурзии стига да живея спокойно.

53

Анонимен

преди 5 години

Ще ставаме вегани. Аз съм за.

52

Няма нищо случайно

преди 5 години

Страната ни е нетен износител на кокоши яйца. През миналата година сме изнесли 175,8 млн. яйца, а вносът е в рамките на малко над 90 млн.Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2017/04/13/iadem-sredno-po-2-kg-agneshko-i-250-iaica-za-godina.338069

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Също така да ядем новозеландско замразено агнешко от 1984 година.не е новозеландско а френско от френския резерв на НАТО от базите в Германия.

50

!!!!

преди 5 години

До ????Чакаме епидемия от чушков, доматен и пиперов грип! Тя е много близо!Не случайно тази година вали толкова много.Това е работя на Меркел и Бойко, който са платили на америкнците са насочат ХААРП към България и да вали много!Сега заменят козите с мигранти, а до един месец ще започнат да заменят и доматите и чушките с мигранти!Става страшно!

49

Анонимен

преди 5 години

До Няма нищо случайноНе е случайно *** че са те пратили да оправдаваш правителствените безумия под тази статия. Гузни са. Не разбираш от материята ама и ти като тях си готов да избиваш животни.

48

Анонимен

преди 5 години

Трябва да ядем само европейските *** като свинско от свинe, хранени с трупове на свинe в клетка. Също така да ядем новозеландско замразено агнешко от 1984 година.

47

Анонимен

преди 5 години

Африканската чума е в Европа от 60 години и нищо а сега някоя *** на олигархията разиграва сценарий да разчисти терен за ново обогатяване на олигархията купила им депутатските местенца.

46

!!!!

преди 5 години

До ????Целта е не да си живееш живота, ами да "опъваш каиша" 24/7 та ще те наградят с лъскави дрънкулки (коли, смартфони, парцали, яхти... че екскурзия до луната).Навремето си беше къде, къде по-добре.Един телевизор беше 10 заплати, домашен телефон беше лукс, за който се чакаше и се търсеха връзки, а и рушвет трябваше, ходехме на море в талашитени бунгала в покрив от гофрирана ламарина, естествено без климатик и хладилник.За Лада се чакаше 15 години.Ех какъв живот имахме, а сега!?Народе??

45

Няма нищо случайно

преди 5 години

До ВСИЧКО Е УМИШЛЕНОНеобходимо е само да напишеш в гугъл - износ на яйца, за да видиш, че в момента изнасяме повече яйца отколкото внасяме.Народа, че е глупав е глупав ама като лъжете, лъжете за някакви неща, които е трудно да се проверят.

44

Анонимен

преди 5 години

Да бехте питали Ренета Инджова като дойде африканската чума по свинете какво ще приказва. И какво е това "ветеринар", все едно да викаш на хуманния доктор "хуманар". Абе има си дума лекар, толкова ли е сложна за изговаряне.Аман от разбирачи, всички ветеринарна медицина са завършили.

43

ВСИЧКО Е УМИШЛЕНО

преди 5 години

Унищожиха стотици хиляди кокошки носачки, защото полските и френските яйца залежават поради руското емборго.

42

Анонимен

преди 5 години

ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ НЕ БЕШЕ ЛИ СВЕЩЕНА И НЕПРИКОСНОВЕНА. КАК СМЕЯТ ТЕЗИ ЯНИЧАРИ ОТ ГЕРБ ДА ВЛИЗАТ В ДВОРОВЕТЕ И ДА ИЗБИВАТ ЖИВОТНИТЕ НА ХОРАТА?ПОЗОР!!!

41

БОГ ВИДИ ГНИДИ

преди 5 години

Те убиват българския народ и животните на българския народ. Обаче БОГ ВИЖДА ВСИЧКО И ИМ ИЗБИВА ДЕЦАТА А ЕДИН ДАЖЕ САМ СИ УБИ И ДЕТЕТО. пРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА БЕЗБОЖНИЧИТЕ ХУНТАШИ И ДА ПРАВИТЕ КОСТИНБРОДСКИ ИЗБОРИ - НАКРАЯ ГОСПОД ЩЕ ВИ ПРИБЕРЕ АМА ПЪРВО НАЙ-МИЛОТО ЩЕ ВИ ПРИБЕРЕ, ДЕЦАТА. за които се разцепихте от гепеница и грабеж

40

Анонимен

преди 5 години

Хорааа, абе как ще оставите убийците на животни да ви вилнеят в дворовете бе? Може ли непрекъснато да се измислят болести откакто сме в ЕС, ония чиновници нямат грам мозък.

39

депутатска кочина

преди 5 години

Управляващите от гроб и патриотите, на хранилка на Козяк и Масква приеха закон да се ловува посред лято, та ловните кучета да разкъсват новородените еленчета, сърнета и зайчета, за да се намалели с в и н е те срещу изкуствено разпръскваната болест афро ч у м а - след това пустите ловни полета искат да ги вземат от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и да ги харизат на олигарските с които играят карти и всеки ден се чудят как да ни доокрадат задружно. Накрая ловците ще се съберат около големата К О Ч И НА - депут

38

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Така е, след като държавата се управлява от..............

37

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, ТАКА ЗАМАЗАХА ИЗБИВАНЕТО НА ЖИВОТНИ, КАКТО ЗАМЕТОХА ПОД КИЛИМА И КТБ, ХИТРИНО, НАВОДНЕНИТЕ СЕЛА

36

Анонимен

преди 5 години

Бих се върнал на село, но там върлуват едни *** избиратели и риска да вляза в затвора е доста голям.

35

????

преди 5 години

Чакаме епидемия от чушков, доматен и пиперов грип! :) Целта е не да си живееш живота, ами да "опъваш каиша" 24/7 та ще те наградят с лъскави дрънкулки (коли, смартфони, парцали, яхти... че екскурзия до луната). А за тези, които не се закачат за въдицата - секира - данъци, евтанзии... Както пее Спенс "целта е да ти вземат земята". Живота е твърде кратък, Вие си избирате как да го живеете! Ама да си знаете... парите няма да Ви "оправят" живота!