32

Мила Кобилкина,

преди 5 години

Моля те не се сърди, но кой би ти пратил еротична оферта на теб, покажете го този човек да го видим, това е лудост :)

31

Анонимен

преди 5 години

До Шабан ШауличТова, поне, не е вярно ;)

30

Унуфри

преди 5 години

Това монголоидно недоразумение да не ме представлява ако може.

29

Шабан Шаулич

преди 5 години

Кобилкина има неприятна миризма в интимните части ...

28

Ветрувианския човек

преди 5 години

С риск да кажете, че съм хейтър ще си призная, че като я гледам на тази снимка и ми действа някак си така емоционално.Ако има как да се озовем на саме в една стая бих се засилил и с еленски скок да и разбия мутрата.После ще я оправя, докато се гърчи от болка.

27

Анонимен

преди 5 години

Всичко женско което идва насам от североизток е като Катъркина.

26

Анонимен

преди 5 години

Руснаците все още взривяват влакове !Все още ги тресв Революцията от 17 -та !Манталитета им доста първичен !И ,тази не прави изключение !Не знам защо ,изобщо й отделят време .

25

Анонимен

преди 5 години

Е тва е ЛИЦЕМЕРИЕ, тая като брака и не можа да устиска няколко години, кви савети дава бе. Ожени се за да вземе Европейско гражданство. Иначе "давала" съвети.

24

Анонимен

преди 5 години

Много неприятна жена. Нагла ***. А съветите и ... под всякаква критика.И с *** не бих се държал така както съветва тази болна ***.Нито маниерте и, нито поведението и не подхождат на жена , камоли дама.Тотална трагедия. Дори да е последната жена на света не бих я докоснал с пръст.Ще взема да прихвана някоя тиха лудост.

23

Анонимка Ани

преди 5 години

Това чудо колко часа ще стои най-отгоре като водеща новина бе? Засрамете се.

22

Анонимен

преди 5 години

Нашия народ само това може, да прави простотии!

21

123

преди 5 години

Простотия...на обществено място нарушава спокойствието....пълна селяния....Аман от простакеси пфуууууу

20

Анонимен

преди 5 години

Тази е скучна и си прави пиар.

19

Шопа

преди 5 години

Къв а тоа таласъм?

18

Секс, 27г, надарен

преди 5 години

Рейтингът на сексоложката упражняваща се в практики за правене на пари от стари моми и необслужени домакини посредством демонстрации на лаапане на морков така е тръгнал надолу че скоро и кварталните кръчми ще и се струват блян като кафетата на Монмартър.

17

Анонимен

преди 5 години

Коя е тази Катъркина?

16

Свободата Санчо

преди 5 години

По времето на соца българите нямаха свободата сами да решават дали да се опростачват или не. Сега при демокрацията всеки е свободен да решава дали да изпростява и да се опростачва а бардовете на опростачването се радват с особена популярност сред свободния народ който се радва на свободата. Свободата Санчо, е най-висшето благо което а дадено на човека.

15

123

преди 5 години

Рядко противна жена. Общо взето обединява всичко гадно в рускините. А аз съм бил с бая русконо и знам.

14

Киро Хикса

преди 5 години

Основния и екзистенциален проблем на всяка куртизанка, проституткa или пък най-обикновена ккурва, е, че рано или късно остарява! Ей тука вече е тънкия момент да се оттегли с достойнство, а не стане за подигравки и посмешище, както съумя да процедира товарищ Кобилкина и нейната "йония"!

13

бай Тъпчо

преди 5 години

Едно време, Господ като направил човека, седнал да си почине и заспал, и спал цяла седмица, а човека си ходил из Едема и си хрупал де що види.Като са събудил Господ, видял, че човека са бил подул и-аха да са пръсне...и са сетил Господ, че трябва да има откъде да изхвърля туй де остава от яденето и пиенето и тогаз му направил два улука и му казал, че винаги трябва да са покрити, защото са срамни.Днеска пък някои си ги показват и дори са гордеят с улуците си повече отколкото с акъла си-Анатема бе!