57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Що не престанете да ни занимавате с Русия? Не ми пука там как се самоубиват, гледам тук какво става! А то е страшно!!!

56

Анонимен

преди 5 години

Нищета, стресовначин на живот, лоши хора.

55

Притеснявам се,

преди 5 години

с колко ще се увеличи процента на самоубийствата след приеманеТО на ЕВРОТО.

54

Го4о

преди 5 години

При комунизЪма се самоубиваха повече, а колко УБИВАХА - брой нямат! За това заключиха границите, иначе един нямаше да остане. Сега сме около 7 милиона, плюс още толкова навън по света. Българина няма да изчезне, той вече е ЧОВЕК СВОБОДЕН да избира къде да живее!

53

12

преди 5 години

До Кой не скача...а банкянския,в Барселона ли те докара.

52

1

преди 5 години

Защо се самоубивате,ето вече сме в чакалнята на ЕС,напред с герб-комунисти,към светли бъднини,Барселона,Барселона,ти си рай за мен.

51

Анонимен

преди 5 години

Заради загуба на работата си са посегнали на живота си едва 1-2 процента от самоубийците у нас...."едва" ??? съжаление ли усещам , че не са повече ?!?!

50

стакмистика

преди 5 години

Реална статистика никога няма да се покаже, както никой не знае колко са ромите в БГ.

49

Анонимен

преди 5 години

време е народа ако има такъв да измете мухобоико и неговата г.рбераска ***

48

Анонимен

преди 5 години

Хората не издържат на простотиите на пРезидента Гумен Гадев и неговата наставнища *** ***!

47

Анонимен

преди 5 години

Ами гледам, че май доста повече мъже се самоубиват, и една от най-честите причини е заради конфликти в семействата. Дайте да приемем истанбулската конвенцийка!!!

46

До Кой не скача...

преди 5 години

От 44-та насам само едни са на власт, тях забрави ли ги?

45

ЮРИДИЧЕСКИ ИМУНИТЕТ

преди 5 години

При такова семейно правораздаване - така !

44

Анонимен

преди 5 години

Обикновения човек няма как да се защити,механизмите са направени така,че няма никакви права и свобода,правата и свободата са само на хартия,правото също е само за избрани хора.Преди години,чипирането ни се струваше фантастика,сега нанотехнологиите и други технологии правят така,че може да се контролира мозъка и цялото тяло,през телефони и друга техника свързани със сателити и това е реалност,човечеството е изправено пред ада и спасение няма отникъде.

43

ГОВОРИ,НЕ МИ ПРЕЧИШ

преди 5 години

ДОКАТО БАНКЯНСКАТА МУТРА Е НА ВЛАСТ И ВСЯКАКВИ КРАДЦИ КАТО ИВАН КОСТОВ, ЦАРОТ,ЦЯЛАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ***, КОТАРАЦИ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ, ЩЕ Е ТАКА. НО ТАКОВА ЧУДО КАТО СЕГА-КРАДЕНЕ, РЕКЕТ, ПРОСТОТИЯ,АЛЧНОСТ И НАГЛОСТ НЕ Е БИЛО. ВЕЧЕ КРАДАТ ТОЛКОВА МНОГО И НЕ ИМ ПУКА. ВИЖТЕ КАКВО СТАНА С ЖИВОТНИТЕ В СТРАНДЖА, КОЯТО Е ДО ТУРЦИЯ, А ОГРАДАТА НИЩО НЕ ПАЗИ,НО Я ЗАБРАНИХА ЗА СНИМАНЕ. ШАПЪТ И ЧУМАТА НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО, А МОЖЕ ДА СА ДИВЕРСИЯ ИЛИ ОТ МИГРАНТИТЕ.НА АЛЧНИЯ ПРОСТЬО НЕ МУ ПУКА

42

Валентин

преди 5 години

"от които 523 мъже и 159 жени"Пак мъжете сме "привилегировани" - не само, че живеем по-малко, работим по-тежка работа и по-дълго, но и се самоубиваме повече. За какво равенство на половете говорим? Няма ли ЕС директива да изравним и тези проценти?

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Шизофреника за когото писах е пълнолетен. Успешно завършил университет. Уж учил за юрист, но му се е отключила шизофрения, а родителите му и той не приемат тази диагноза за реалност.

40

Тодор Живков

преди 5 години

Дрогарки и дрогаре - финк позитив! Така остават повече банани за останалите живи!

39

Предложение

преди 5 години

Предлагам да се се създаде списък с мерки и механизми за превенция на самоубийствата. Това ще бъде едно добро начало.

38

ЕвроатламтизЪма

преди 5 години

Българите са не само европейски, но и световните шампион по смъртност. На първо място сме в света сред 230 страни. Далеч след България са Сирия (където има война), Афганистан, Лесото, Свазиленд (където 75% от жителите са болни от СПИН).