35

Анонимен

преди 5 години

По гласуването ще ги познаетекои са джентълмени икои са джендърмени.

34

СЛУГИ НА ЕВРОПА

преди 5 години

ДЖЕНДЪРИТЕ ОТ ЕВРОПА НАТИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМЕ ТРЕТОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ. И СЛУГИТЕ ОТ ГЕРБ СА СЪГЛАСНИ, РАЗБИРА СЕ, САМО И САМО ДА ИМ ПОХВАЛЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО СА ГОТОВИ ДА СЕ ПРОДАДАТ

33

Константин

преди 5 години

Tо и в момента има ОПИСАНО В НК, че насилието под всякаква форма е незаконно и подсъдно. Не на Истанбулската конвенция. С тази конвенция има врътка. Но Вие се сетете и открийте каква е.

32

Анонимен

преди 5 години

нали са големите демократи? - защо не дадат референдум на жените кой да ги брани от насилие? - конвенцията или конституцията.

31

Анонимен

преди 5 години

скоро XY и XX хромозомите, ще ги забранят

30

До 27

преди 5 години

Борбата с насилието е само претекст за налагането на *** теориите като закон. Всеки, който се интересува, може да намери в интернет биографиите на Джудит Бътлър и Симон дьо Бовоар, които имат основни заслуги за развитието на тази псевдонаука. И двете са лесбийки, и двете отричат половете и половия диморфизъм. Според тях съществуват само стереотипи, а не реални разлики м-у половете.

29

Анонимен

преди 5 години

сега е благото време за ратификация, преди да излезат от НС в отпуска, пък ние вече почни с ме в такава - кои да ги спре!! Боце я обеща ратификацията!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Нормално е, когато мнозинството е против, да не се приема. Защо пак я връщат през задните врати ? Пак ли ще изшизаме на протести ?/Късаш документите и толкова!

27

Пак до аз

преди 5 години

ИК задължава държавата да осигурявя адекватно обезщетение на цяла група лица,включени в Обяснителния доклад,който е неразделна част от ИК. Това са всякакъв модел *** - хомо,лесбо,транс,интра,3в1,-изрично изброени. Пък после да си търси обезщетението от насилника.А какво значи адекватно -200 лв или 5000Е в български условия?

26

Дебела глава

преди 5 години

Аз пък настоявам за:-Всеки е такъв, какъвто го е създала природата, полът не е нещо, което си избираш.-Всеки да учи, когато му е времето, до 18-19 или до 23-25 г.-Всеки да работи, за да се издържа. Дори и най-богатите, ако мислят доброто на децата си, ще ги научат да работят, да са дисциплинирани и отговорни.-Всеки да се съобразява с културата и традициите на страната, в която е отишъл да гостува или да се засели.-Всеки да създава толкова деца, колкото може да отгледа със собствени сили.

25

Ddd

преди 5 години

Нещо споменава ли се в ИК за масовите изнасилвания на млади момичета от емигранти и как властите прикриват този факт. Западнярите почват да изкуфяват.

24

До аз

преди 5 години

Който иска да разбере какво представлява *** обучението, да потърси на английски gender neutral education in Sweden или gender neutral education in UK , или пък за обучението в САЩ. Не давам линкове, защото се цензурират.

23

До 2, 5, 6

преди 5 години

Станах най-върлият противник на Истанбулската конвенция.

22

До аз

преди 5 години

Не бъркай Хартата с ИК. По-добре разясни на хората за пола като социаллна роля.,зза правата наГревио, зА финансирането на джендърНПО и за ролята им в училище и взпитанието на децатаза правата.които се дават на мигранти за задълженията на държавата да им осигурява обазщетениеи т.н.

21

До zeus

преди 5 години

Всъщност транссексуалността ще се води по-лека диагноза. Същото важи и за педофилията.

20

До аз

преди 5 години

ЛГБТ организациите искат да въведат ПОЛОВОНЕУТРАЛНО образование в училищата. Сиреч еднакви униформи и за двата пола, да не се изпилзват думи като той, тя, момчета, момичета, за да си изберат децата своя социален пол (***). Приказки за принцове и принцеси гейове и лесбийки.

19

zeus

преди 5 години

До азМного лош пример, отиди в Турция да видиш как се защитават правата на жените. В момента дори според СЗО сбърканата полова идентичност е болест, за следващата година ще я махнат от списъка, за да са политически коректни. Ще стане така, че ако мъж се мисли за жена е нормален, а ако е геймър е болен, с това ще допълнят списъка.

18

Анонимен

преди 5 години

До азЩом говориш за правата на човека поне ги прочети! Дискриминсция по полов признак се чете още в заглавието на ИК.

17

До аз

преди 5 години

В Турция да не би да се спазват правата на човека? Точно проф. Михаил Константинов писа за придължаващите убийства на честта въпреки ратификацията на ИК.

16

Анонимен

преди 5 години

Полът е кодиран във всяка една клетка на тялото, която е или мъжка, или женска, в зависимост кой как е роден. На който това му наранява чувствата, да се гръмне и да се надява, че в следващото прераждане Вселената ще е изградено по вкуса му.