46

Анонимен

преди 5 години

Колко взимат за Брюксел средно като за ЕС,при положение,че всички от тия които обслужва сайта-платформа могат да си имат собствени сайтове,сайта-платформа нямат голяма възможност за събиране таквиз разнопосочни такси от гости от 0 до 20 процента,може да се провери и да излезе,че са ДДС по места и местни данъци,такси и допълнителни някакви дребни за бързи услуги за дежурни,някъде ги има на гише други са на повикване за битови услуги,все пак който е държателя на сайта е отговорен за организацията.

45

До GHT

преди 5 години

Като каза психолог - аз вече съм регистриран, в смисъл водя се на УЧЕТ с лека форма на ... параноична шизофрения. Така че ако наистина някой открие квартира в нашия панелен вход, отдавана с Еърбнб, познайте какъв ще бъде рейтинга (или там броя гласували положително) за нея. И колко хора ще идват... Ще правя много проблеми и никой не може да ме пипне.

44

GHT

преди 5 години

До Злото до GHTСериозно, имаш големи проблеми в личния живот. Човек, на който всичко му е ОК, не злобее. Живее си живота и оставя другите да си живеят техния. Потърси помощ. Психолог или нещо от тази сфера.

43

Злото до GHT

преди 5 години

За протокола - не съм го писал аз ... въпреки че злокобно потривам ръце че съм бил прав. Както и злокобно потривам ръце и при новина в ефира за фалирала туроператорска фирма, или провалена почивка, особено по празници - ми къде сте ръгнали бе - така или инак ще бъдете прецакани - с малко или много - никога няма да сте доволни - ама зор да хвърлите 1-2 К бинки

42

GHT

преди 5 години

Тази фирмичка защо взима комисионна 10% от цената на резервацията? Само веднъж ги ползвах и повече няма да повторя. Излязоха ми много скъпо - 10% комисионна + 100 евро за телефон, понеже ме прехвърляха сума ти време между отделите и в изчакване на някакви щатски телефони. Накрая така и не се свързах, нощувах на земята и без хавлии (с кухненска хартия се бърсах). За тези 10% комисионна не ми осигуриха спешното съдействие, за което уж ги взимали, е и ме набутаха с още пари за телефон. Измамници.

41

До 123 от зло-то

преди 5 години

Еми ето - за това говоря - че Еърбнб то не е всичко само цветно и розово. Нали си представяш ако дойдат такива "гости" в мизерните ни панелки, айде аз мога да се отбранявам. Но ако таргета в панелката ще е мизерници и някакви арабели, представяш ли си бабите и децата как ще се страхуват да живеят в съседство. Трябва да има някакъв регламент наистина.

40

123

преди 5 години

До Злокобния тролПак да ти кажа в панелкат аможе само такива д адойдат. Аз познавам хора които си дават апартаментите през тази плаптформа и ти гарантирам, че цената е достъчна да откаже мизерниците. С хубавите апартаменти е така. И пак с апо етини от прилична стая в хотел.

39

Анонимен

преди 5 години

Работата ми е свързана с пътуване по света. На тези които пътуват за развлечение се показва това което искат да видят. Реалноста е малко по различна. Сблъсквайки се с нея осъзнаваш че България не чак толкова лошо място. Жалко че можеше да е и по добро

38

Уибеуало

преди 5 години

А бе. Нали конкуренция такова, свободен пазар, равни възможности, нали бееме уибеуали такова...

37

Зло до добро

преди 5 години

И възможности нямам и желание (май повече нямам желание). Но не искам на никой да преча нито да ви карам да се чувствате зле. Изказах мнение, че не си представям (от моята камбанария) за добра алтернатива начина на пребиваване с Еърбнб. Може би греша. Вие говорите от опит, добрината струи от вас значи сте и щастливи. Ще се гърмя .. някак.

36

Анонимен

преди 5 години

Имам няколко апартамента и си вадя хубави парички от Airbnb. Ако не ви харесва ... Ами не ме ме интересува. Вадя по 3000 лева на месец от апартамент, така че всичко е тип-топ.

35

Трола до 31

преди 5 години

Хм, значи не съм си го мислил само аз :). Имали и други злобари като мен. Сигурен съм че е болестно състояние, като всяко приятно нещо - не бива да се прекалява. Познавам хора, които изпаднаха в страшни дългове, с кредити продължават да пътуват, а дори поръчители им плащат предишни заеми - страхотия. Не могат се запрат :)

34

Доброто

преди 5 години

Злобно ....Светът е голям, но малко места си заслужават, да се посетят. Разбира се, гроздето е кисело и трябва да намериш причини, да накараш нас, младите, богати, успешни и хубави хора, да се чувстваме зле, едва ли не, като няркмани, зщаото ти нямаш желание и/или възможности. Зло ... Гръмни се бе !

33

Злокобния трол

преди 5 години

Добре де, живея в град, който не знам дали изобщо има такива апартаменти, които се отдават в Еърбнб. Но пък се замислих, има ли някой от вас, който би бил съгласен, всеки ден из входа му да се разкарват съмнителни типове (чернокожи или наркота), със съмнително поведение. Ако имах семейство, бих бил доста притеснен от подобно жилище във входа ми. Не говоря дори и за допълнителния шум и замърсяване - само за наличието на такова жилище във входа.

32

Анонимен

преди 5 години

31 От 15 годишен съм се пуснала и е страхотно. Не знам с какво може да ми навреди ?

31

Анонимен

преди 5 години

Пътуването по света е полезно нещо, но трябва да се внимава, защото може да се превърне в болестно състояние, в някаква мания и тогава вече започва да вреди. Особено на семейните хора.

30

До 29

преди 5 години

Е не разбирам, струва ми се ,че ако е нормална екскурзия би било по сигурно, но щом казвате. Ще взема и аз да ползвам вече Еърбнб, докато не са го резнали ЕС. След 15 години, може пак да отида някъде :). Стискайте палци, сега влизам да разгледам екзотични дестинации.

29

Анонимен

преди 5 години

До До 123шубето е голям страхшансът за греда е един и същ независимо дали си с туроператор или направо резервираш.Туроператора просто ти взима едни пари за да не се занимаваш. Те самите правят резервациите по интернет на същия принцип.Застраховките и гаранциите им са пълен ....

28

Потребител

преди 5 години

Ползвах сайта няколко пъти, нямам забележки, всичко си пише. Не бях таксуван и с допълнителни пари. Напълно коректни

27

До 123

преди 5 години

Да, нямам жена и деца - добър психолог си наистина, само от написаното позна ... Много съжалявам за което но ... може би ми е от начина на мислене. Отивам си в панелката да се самосъжалявам. Ще се боря с питекантропския си затворнически интелект. А ти като Магелан и Колумб преоткривай новите светове и дерзай. На теб разчитаме да се развива интелектуално света. Запали колата и се разхождай безцелно със семейството си. Лек път!