60

хахахах

преди 5 години

Когато бизнесът започне да плаща за обучение, може да започне да предявява претенции. До тогава да си затварят устата и като отиде незнаещ човек във фирмата да си имат обучителен период няколко месеца за сметка на фирмата, не така човек си плаща, държавата плаща, пък бизнеса все има претенции. Бизнеса ако го питаме всички работници да са на 15 с по 19г опит и да знаят минимум 40 чужди езика!

59

Анонимен

преди 5 години

Biznesyt koi biznes be mutrata i mutresata li?

58

големите майтапи

преди 5 години

Това много ми мяза на изказването на Ленин за готвачките,дето щели да управляват държавата!

57

Анонимен

преди 5 години

Като знам какви са ни бизнесмените, това няма да е изпит, а оргия и конкурс за мис нещо си.

56

Име

преди 5 години

казах ли ти вече, че си *** ***? и отклоняваш изказванята по темата? било с цензура било с ***, неграмотно тролстване?

55

Анонимен

преди 5 години

До ИмеКОНСПЕРАЦИЯ!!!!

54

Име

преди 5 години

сороски ***, *** манипулаторе и цензураторе на форумите в българя. не измествай темата на лично ниво. тази ви опорна точка я знаем много, много добре! моята квалификация, образование и личността ми нямат никакво значение в случая, защото аз си плащам данъците, за да могат такива асоцялки, като теб да се возят "безплатно" на такси!

53

Име

преди 5 години

не манипулирай казаното от мене, ***! питах докога "бизнесът" ще бяга от плащането на данъци и застраховки по реални размери. не ми говори за народности, манипулирани предразсъдъци и други *** "ценности" на сорос, ротшилд и техните нпо, наместо офшорки.

52

Анонимен

преди 5 години

До ИмеРазбирам. Ти си от онези българи, които не са от тия дето ще им работят на ония за некви си мижави пари. И най-много си печелиш вкъщи... Висшето ти твърде неприложимо ли е? Така и не каза.

51

Име

преди 5 години

ето ти още по-нова, хем пазарна идея, соросоиден *** цензуратор: "бизнесът" доказва произхода на парите си и си плаща данъци без усуквания. показва и платени пенсионни и здравни застраховки на нормални заплати и тогава има право да претендира за легален участник в това общество. до тогава бизнесът си стои по офшорките и "инвестира" в нпотата, "правосъдието" и наркотиците си и си затваря устата! а колкото до твоите лични свалки с някъкъв таксиджя. те не интересуват никого!

50

Анонимен

преди 5 години

До ИмеОт женски *** (пол) съм. Сорос не съм го чела или слушала, имам си собствено мнение и не се впечатлявам от коспЕрации. Ето ти смислен въпрос: Какво работиш и какво си учил? Защото таксиджията, който ме закара вчера беше магистър по Туризъм.

49

Име

преди 5 години

на *** въпроси не отговарям, ***! ама ти си философствай де. никой не ти пречи! мен ме трят твоите сороски, неграмотни дупедавци

48

Анонимен

преди 5 години

До ИмеМоже ли да обясниш какво се прави с образованието след като си го взел? Държиш си дипломата в рамка на стената и си я гледкаш, докато стоиш безработен вкъщи, защото това което си учил е неприложимо на реално работно място и на всичкото отгоре може да се окаже, че си учил от тук, от там и повече си се потил по барове, отколкото по сесия. Бизнесът трябва да има влияние не само в изпитите, а и в това какво се учи. В практическата част поне...

47

Име

преди 5 години

нека ви обясня едно-две неща: правило номер 1. здравеопазването и образованието не са бизнесменски дисциплини! нито са пазарноикономически браншове, пазарни ниши, експериментални полета на евреите с парите, като сорос и ротшилд!!! 2. здравеопазването и образованието са ценности, които облагородяват обществото, а не го превръщат в заложник на неолибералните-болшевик-джендърско малцинство.

46

не пискайте

преди 5 години

В държавата Калинкия е така!Каквито и изрази да се употребят,все са слаби!Безнадеждна работа!

45

Име

преди 5 години

а пък аз имам една още по-нова идея. преди бизнеса да участва в изпитните комисии, самият той да бъде препитан от ректорите на висшите учебни заведения поне за понятия от общата култура...

44

Име

преди 5 години

и аз се питам "бизнеса" по какво ще ги препитва студентите? как се върти бухалка и се решават спорове за паркоместа ли? или как се започва от малък пласьор на дрога? а може би как се купуват съд и прокуратура... :-)))

43

Анонимен

преди 5 години

и това за 500-800лв заплата?... айде няма нужда, искат роби ама обучени

42

Анонимен

преди 5 години

Изпита обаче се заплаща по 2000 лева на месец на студент.

41

Анонимен

преди 5 години

то щото пък бизнеса пращи от капацитети, за тва икономиката е на ниво "бананова република", че и по-зле. И в качеството си на какъв и с какво право представител на бизнеса ще участва в изпитна комисия и ще оценява (вероятно не безплатно), кой ще гарантира, че представителят на бизнеса има нужният ценз.