16

metro

преди 5 години

Формата на датат е дд.мм. Няма година. След това има тире! Четирите цифри в края означават 207 - Лъвовов мост, 1 каса.

15

Колев

преди 5 години

Как ще ни стигнат хамериканците.......

14

Няма ли телепортация

преди 5 години

А аз да си помисля, че смятат до 2071 да телепортират хора, това разбирам под пътуване в бъдещето. А за каква глупост ставало въпрос...

13

То до 2071

преди 5 години

До 2071 България няма да я има, а влаковете за метрото ще са продадени за скрап. Жичките също отрязани от р*оми избягали в Париж. А метрото ще се е превърнало в бомбоубежище на еврееееите, които ще са купили София.

12

Анонимен

преди 5 години

и по валидността на билета - спрямо контролата - пътника трябва да бъде глобен за нередовен. Билета му не отговаря по дата и час на текущите.Преди 3 години така се опитаха да ме глобят на деня със смяната на часовото време.

11

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Всеки ден пишещите в тудей.беге надминават постиженията си , вече са способни да си противоречат още в заглавието - първо 2071 и веднага поясняват че годината е 2017-та....

10

Анонимен

преди 5 години

То през 2071 билета може да струва все още 1.60 лв., ама въпроса е какви ще са заплатите? Ако са 20 лв на месец изобщо няма да е на далавера.

9

Osman

преди 5 години

2017 - ще празнуваме 1000 години от битката при Малазгърт. Алп Арслан побеждава византийския император и официално започваме навлизане в Анадола. Само за 1000 години - какво славна история, какъв славен народ.

8

Хахавелка

преди 5 години

А, Вера Александрова живее в 2017 (за справка: заглавието)....

7

вуйчо

преди 5 години

Номер 1, автоматизираните *** на БКП продължават спама из форума на днес. БгНе съм привърженик на герб обаче платените публикации на БКП са съвсем жалки.

6

Анонимен

преди 5 години

Поредната фейсбук простотия - благодаря ви, че ни информирахте, беше ми много важно.

5

Анонимен

преди 5 години

С тия пари дето "усвояват" сигурно строят машина на времето :)

4

Бенч

преди 5 години

Поредният буден българин.Ако е за друго спиме непробудно

3

Анонимен

преди 5 години

При набедения за президентин пенсиониран *** Радев, пил УРАНжада системно, се случват такива неща!Това е промяната, за която гласувахте!Убийства, самоубийства, изнасилвания, глад, мизерия, нищета, безпътица, несигурност, инфлация, погром, духовен упадък, морална деградация!С официалната победа на БСП!

2

НЕВЕРОЯТНО!

преди 5 години

КАКВА СЕНЗАЦИЯ! КАКЪВ ЖУРНАЛИЗЪМ! АПЛОДИСМЕТНИ! МЕДАЛ ЗА ФОТОГРАФА! ТАКИВА СЪБИТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОТРАЗЯВАТ НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА ВСИЧКИ ВЕСТНИЦИ И ЕЛЕКТРОННИ ИНФОРМАЦИОННИ ИЗДАНИЯ! ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СЛЕД ТОЗИ ГАФ!

1

Анонимен

преди 5 години

гарантирано от ГЕРБ!