32

Хеиркулес

преди 5 години

За сетен пътсе убеждавам, че добрата жена-феминистка е мъртвата феминистка. Просто мъжете трябва да престанат с това мъжко благородство и да пребиват от бой всяка жена, осмелила се да се гаври с мъжкия авторитет. Зверски бой, докато здапочне да заеква. Ако над 80% от мъжете започнат да пребиват жените и да ги убиват за гавра с мъжкия облик феминизмът ще онемее, и жените ще се кротнат като овчици! Мъжете сами са си виновни за женската арогантност. Пребий жена и ще си си направил добро на света!

31

карина

преди 5 години

Темата за насилието в американските филми е доминиращо - това е пряк отзвук на действителността там. Дори американската мечта не ме съблазнява да живея в такова общество.

30

анонимен

преди 5 години

Не става за гледане дори когато готвиш в жегата, само за тест за антифеминисти става награденият филм, като сайта.

29

Анонимен

преди 5 години

Гледах първи сезон и се опитвам да разбера феминизма. Опитвам се да ги оправдая, да го възприема като нещо нормално и естествено, но все не ми се получава. Единственото, което виждам е жени с комплекс за малоценност, които са си втълпили, че са нещо повече от всички мъже и така се справят с проблема си. Прекалено много парадират, все някой друг (мъжете) им е виновен, все те са жертвите. Така оправдават собственитве си житейски провали.

28

popa ot razgrad

преди 5 години

нямам нужда от такава глупост...

27

Анонимен

преди 5 години

Този Филм ще се хареса много на феминистките. Направен от Феминистки за феминистки. Иначе сюжета става горе-долу, ако спре да те дразни откровения феминизъм в повечето сцени.

26

Анонимен

преди 5 години

ДНЕСА, СПРЕТЕ ДА ТРИЕТЕ ОБОСНОВАНИ КОМЕН ТАРИ. зНАМ, ЧЕ ЕКИПА ВИ Е ОТ ГРОЗНИ БАБИ И КВАЧКИ, ОСНОВНО ЖЕНИ, НО ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА.ЗА ТОВА СТЕ ЖУРНАЛИСТИ. МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИМ ФЕМИНИСТКИТЕ НЕ САМО ОТ ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА, НО И ОТ МЕДИИТЕ... ГОЛЯМА БОРБА НИ ЧАКА, НО ЖАЛНА ВИ МЯЙКА...

25

Анонимен

преди 5 години

Погледнете най - технологичните страни с най - интелигентна популация - Сингапур, Япония, Китай... Колко жени инженери, разработили феноменалните им продукти и методи на производство са жени? Николко! Колко архитекти и строители, построили най - големите постижения на строителството, които са пак в тези райони на Азия са жени? Николко. А имат огромни претенции за заплати. И тестовете за интелигентност не можели да уловт ТЯХНАТА интелигентност... Ами, всеки може да лъже, но не колкото тях!

24

Анонимен

преди 5 години

Както навремето са потопили шлеповете с комунистите, така днес трябва да се направи същото с феминистките. Те за зло. Огромно зло. Вече нанесоха твърде много непоправими щети на човечеството. Стига толкова. Нужно е законодателство срещу тях. Законодателство. включващо смъртна присъда. На базата на фантастични филми като този един ден ще искат още повече права. Те и сега вече крадат от труда на белите мъже твърде много. И си обират заслугите за техните постижения.

23

До 15

преди 5 години

Тогава феминистките и козяците да отиват в мюсмлмнския свят да бранят правата на жените и на ЛГБТ общността! Какво чакат?

22

Анонимен

преди 5 години

Поредната американска, изсмукана от пръстите глупост!Чудят се, какво да измислят!

21

Анонимен

преди 5 години

Лично на мен ми е важно единствено мис бикини да е добре! Да се чувства отлично в имението си в Барселона!

20

От сидней австралия

преди 5 години

Има къде по смислени филми за последиците от замърсяването, но "джурналистите" на тоя пробит саит не са достигнали по високо ниво от разтваряне на крака и др.

19

Адам Смит

преди 5 години

Каква изненада....панело-татарската свлоч във форума изригва с простотия.

18

Адам Смит

преди 5 години

Каква изненада....панело-татарската свлоч във форума изригва с простотия.

17

Анонимен

преди 5 години

С това творение на глупоста искат да ни кажат и покажат че някои се мислят за богове като нашият цар слънце над който е само шефа му Господ. Ако народа по света не се събуди и не си вземе власта и да се самоуправлява такива които си мислят че над тях е само господ ще ни вкарат в същият филм.

16

негледал сериала

преди 5 години

...гледам реалния живот феминистки - кариристки на 30 , 35 ,38 плюс.... без деца......

15

.,.,.,.,

преди 5 години

Русофилите и анти-европейците по принцип не ги бива много в мисловната игра, обаче тук са прави. Всички знаем с каква цел е направен сериала - целта му е да напомни какво се е случвало в миналото и какво реално може да се случи при едно грешно политическо решение, като например идването на радикален режим на власт, например православни ултранационалисти. Такива критикуващи този сериал, едно време са критикували примерно отмяната на крепостното селячество в Русия.

14

Анонимен

преди 5 години

Защо да е антиутопия, сериалът перфектно описва кое да е съвременно мюсюлманско общество!

13

Анонимен

преди 5 години

едвам изтраях първите две серии