18

Жоро

преди 5 години

До 17 Прав си за това пиша зя да знаят повече хора защото не се говори за това и хората се хващат в капана им. Казват било същото, като телефоните измами ама не е защото е на живо не по телефона. Питай ме сега след като преживях това дали бих казал дори колко е часа на скандинавец! Една комшийка пенсионерка две скандинавки я питали колко е часа и и гепили портмонето с картата.

17

Анонимен

преди 5 години

До ЖороПич, скандинавци просто не се наемат.Може и да има кадърни и съвестни хора сред тях, ама знаеш ли ги кои са?

16

Бау

преди 5 години

Относно 9"Децилен коефициент" се нарича съотношението между доходите на десетте процента най-богати хора в дадено общество и доходите на десетте процента най-бедни в същото общество.

15

Статистик

преди 5 години

Не е нужно да казват какви са просто да кажат какъв е Здравния им статус дали са си плащали здравните вноски последните 15 месеца.

14

Жоро

преди 5 години

Мене през май ме измамиха в София майстори на покриви скандинавци. Доидоха 2 *** да ми правят покрива на гаража за 120 лв. и вътрешна изолация за 240 лв. По средата на ремонта дойдоха още 4ма скандинавци, които ме насилиха да подпиша договор и накрая ми взеха 3800 лв.Полицията каза защо си им дал все едно са ме питали и аз е можело да откажа.Казаха ще ги търсят и от тогава мина месец. Нали всеки ден хващат наркотици нямат време за други работи.

13

Анонимен

преди 5 години

Дайте статистика какъв процент от мъжете са ци гани и какъв процент от *** нямат рагистрирано престъпление! Сигурен съм че само 5 процента нямат досие, тези под 10г възраст... Благодарете на америка срещу България, бхк и ообщество

12

Бръчков

преди 5 години

Значи на Цвъ-Цвъ шестака-гербераст , му е от първите две...

11

нпо

преди 5 години

92% това е сексизъм, веднага да бъдят осъдени достатъчно феминистки, за да статистиката стане фифти фифти!!

10

наблюдател

преди 5 години

А, 92% от затворниците са скандинавци!

9

Анонимен

преди 5 години

А децилният коефициент в България е близо 40. При стойност над 20-25 стават граждански войни, революции и други подобни неща. За миналата година има регистрирани близо четиридесет хиляди кражби, като разкрити са тридесет и три броя, за каква успеваемост става въпрос. Ушев си драпа макарите и събира рушвети, все пак това котило уруди е дошло на власт с преврат през 44 година и с помощта на пияните ватенки.

8

Portugal the man

преди 5 години

Майсторите не ги съдят! Съдят кокошкарите, по-известни като лузъри!

7

venix

преди 5 години

Искам да живея в България, в която в затвора влизат и политици, и лекари и полицаи!

6

Анонимен

преди 5 години

А разбивката по етноси?Също така да представят и общия брой, и разбивката по етноси на онези, които имат "висящи" дела или пък са осъдени, но продължават да вилнеят на свобода.

5

Анонимен

преди 5 години

а политиците с ефективни присъди колко са? Николко, че по-лесно се смята.

4

Валентин

преди 5 години

Що задискриминация е това? Веднага да изравнят процентите с жените. Повече жени в затворите, не само на ръководни позиции.

3

Ужас

преди 5 години

Ефективни присъди...Та вътре живеят по добре от нас,че и пари правят.

2

Анонимен

преди 5 години

Мъжки свят...

1

Барго

преди 5 години

Суха статистика е тази статия и нищо повече!