10

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че хърватите са една малка, но много качествена нация.

9

Анонимен

преди 5 години

не знам, явно като оплишивееш затъпяваш. Какво тактическо надхитряване от френските жени, така ли се нарича вече съдията да свири за теб. Модрич го каза, че не винаги по-силния побеждава. Жените играеха с чужди играчи, със съдията и други хора във ФИФА, все пак някой е казал на съдията как да свири.

8

Discovery

преди 5 години

До 8:Тоя па... хърватите преди 20 години станаха 3ти, сега са 2ри... всяко СП се класират... какъв ти път надолу бе. Хърватия да не е България... Ясно беше, че френския отбор беше по-класния, но пък и оня фаул дето го даде не беше много фаул... за дузпата мисля, че си беше съвсем редовна. Хърватите играха много добре, така че няма за какво да съжаляват. Но си личеше франсетата, как при всяко повеждане, чакаха за грешки и контри... Но си заслужиха титлата, колкото и да не са ми приятни...

7

Коце кмета

преди 5 години

Печелят, ама са пълни с препечени играчи, та чак изгорели. Да си държат маймуните и да си печелят, не ме интересува

6

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах аржентинският съдия кога ще се извини.Сигурно, когато и Марадона се извини за играта си с ръка!Много противни "герои"...

5

Пульо Хърватски

преди 5 години

Поведението на хърватите става все по-жалко, спомням си преди години когато Кличко наби канчето на нашия Пульо Опулев, като Опулев пада на *** си 4 (четири) пъти и пак не призна загубата си. Чета в други издания как едно ренде от хърватите казва, че французите не играели, а чакали грешката на противника.Жалки женчовци, които не приемат реалността. Дори ако имаше 10 мача между двата отбора, рендетата от Хърватска щяха да ги млатят като маче у дерек.

4

Az

преди 5 години

До Анонимен 2Уругвай и Португалия също биха ги били. Просто силните отбори бяха събрани в един поток, докато във втория бяха само слаби. Там хърватите имаха късмет след две победи с дузпи и помощ от съдията на полуфинала да излязат първи сред слабите. Все пак играха хубаво, нищо че на моменти бърката футбола с хандбал.

3

Анонимен

преди 5 години

Докато перуката е на власт, нищо няма да се случи във футбола, и ще продължаваме да живеем със спомена от "Парк де Пренс".

2

Анонимен

преди 5 години

Белгия бяха по-силни от Хърватия. Реалното класиране е 1. Франция, 2. Белгия, 3 Хърватия, 4. Англия. Хърватия бяха на нивото на Япония.

1

Анонимен

преди 5 години

Не искаме нов "Парк де Пренс"! Искаме работещ и радващ футбол! Не безидейни, незаинтересовани момчета в националния и тупане в гърдите от страна на шефовете на БФС! Толкова ли е трудно да се направи от един национален отбор по футбол и/или едно вътрешно първенство нещо, което поне да става за гледане?