31

Анонимен

преди 5 години

Морето ще стане отвратително ако е тихо

30

Анонимен

преди 5 години

Младежите ще полудеят от тишината на море ще ходят само баби и дедовци

29

Анонимен

преди 5 години

Общинският съветник да подаде оставка или да не се прави на разсеян. Свиренето на пиАно също не е позволено в часовете за почивка.

28

Да се поясни

преди 5 години

Детето на пиАно ли да свири или на пиЯно? За третия абзац отдолу нагоре питам ...

27

saki

преди 5 години

В Германия отседнах в една къща в малко предградие до Кьолн. излязох на терасата и говорих по телефона. Нямаше никой в съседните къщи. После разбрах ,че има подадени оплаквания от съседите даже към полицията,че съм ги притеснил.

26

Ко? Не!

преди 5 години

Значи, ако си правя ремонт на банята е шум, ама ако потомствено некадърно детенце дрънка по пианото е звук, а?! А какво ще кажете и преоткрия музиканта в себе си и почна да се уча да свиря на чинели?! По няколко часа дневно!

25

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов ПРЕКАЛИ!!!Ще съсипе летния туризъм,ако продължава така.СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е КУРОРТ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ПРЕДИ ВСИЧКО!Който иска тишина и "аристократизъм"да ходи на Св.Константин и Елена,на Албена,в някой затворен комплекс каквито има много,в някое село и в ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ където няма да има дори кой да ги напс..ува!Вече има отлив от СЛънчев бряг,нека чака той милионери....

24

Анонимен

преди 5 години

Боряно, Борянке. Кажи кога ти е рожденият ден, да ти подаря един буквар.

23

Анонимен

преди 5 години

Около нас 24 часа лаят безумно *** и преминават на две колела със страхотен рев. Кой ще спре този ужас?

22

ГМ

преди 5 години

До xaxaxax:D

21

xaxaxax

преди 5 години

"свирене на ПИЯНО..." , а за свирене на трезво казват ли нещо. Неграмотни драскачи! Научете се да пишете грамотно!

20

Пешо

преди 5 години

Изключително много се радвам, че в моя блок, въпреки че не е по-различна средната възраст от тази на останалите, никой не прави проблем за шум. Всеки когато иска си празнува и никой не му се бърка. Да, понякога се натрупват повече купони и леко дразни, но в крайна сметка хората се веселят. Много повече предпочитам да слушам дори най-гадната музика пред рев на бебе например, само дето за бебетата няма наредби и Симеонов не минава да проверява, нали? Впрочем, сред нас никой не е гласувал за него.

19

ОНЗИ

преди 5 години

ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е *** БЕ ТОЗИ ОНЗИ И ДР. !!!! ОНЗИ В. Симеонов де, си похапва и попийва там по морето в името на "тишината". ПРОСТАШИА ДЕМАГОГИЯ ЛЪЖИ И КАКВИ ЛИ НЕ МАЙМУНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ !!!!

18

Модерното

преди 5 години

В модерно предградие в София 3-4 дни от седмицата верчер не може да се спи? Нека г-н Симеонов изиска справка от 112 за сигнали за шум и да се вземат мерки най накрая. Заведения работят извън работно време. Полицайте не се справят не ходят по сигнали, или отиват след 1-2 часа.

17

Анонимен

преди 5 години

Пиано, не пиЯно. Или някой е пиян.

16

Гошо

преди 5 години

В Слънчев бряг, нищо не се е променило!!!!!! Наркоманските чалгарски свърталища думкат нон-стоп!!!

15

Бау

преди 5 години

До 15При мен проблема е само късно вечер. Слагам си ги преди сън (при нужда). Трябваше да го уточня. Ако е по-време на телевизия, просто ще си увелича звука :D Има хора, които не се съобразяват. Даже да им викнеш полиция, всичко се повтаря. От злоба търсят и начини да си отмъстят. Надраскване на коли, *** пред врати, тровене на животни. Аз съм на принципа - помогни си сам и не очаквай от никой разбиране ... Тъжно, но факт.

14

Анонимен

преди 5 години

До БауТапи - как да гледа човек телевизия с тях !?! Така си затворник в собствения си дом. Това не е решение според мен.

13

Бау

преди 5 години

Аз ползвам тапи за уши. Обикновени дунапренови. Мажа ги със зехтин, за да не дразнят ухото и 30db падат. Предпочитам го пред викане на полиция, разправии и нерви.

12

Анонимен

преди 5 години

Има начин -купете си тъпан и като стане 8ч почвайте да свирите на него до 14ч.Да видим дали ще си пуска дрелката после