56

Анонимен

преди 5 години

Защо никои не казва, че има крадци които се представят за майстори на покриви и вие сами ги пускате заради предлаганата от тях ниска оферта която в последствие променят 10 пъти повече за да ви оберат?!

55

Анонимен

преди 5 години

Жалко, че не е законно да им слагаме капани... Законно. Но на една от дръжките вкъщи, една връвчица отпуска две спрейчета. Едното е с амоняк, другото е с киселина. Хем ще е зашеметен, хем обезобразен :)Може да имам 100 лева в къщи, но за тези сто лева съм готов цял народ да затрият, ако се стигне до там !!!

54

Шаран-БГ

преди 5 години

Крадците са си крадци ! Те са "в крак" със техниките и всякакви охранителни системи. Истински и най-много находчиви в набирането на "клиенти" са охранителните фирми! Престъпният свят е в здрав контакт с охранители и полиция. Въпросът е - до каква степен доброто надвива над злото ??

53

Мартин

преди 5 години

А експерта не препоръча ли от коя фирма да искаме да ни "охранява" или те са в една пирамида.

52

Анонимен

преди 5 години

А полицията какво прави в този "остров на стабилността", както МВР министърът нарече България?

51

Анонимен

преди 5 години

Най сигурна е палестинската алармена система, особено тези с фишек поне 5 конски сили - няма врата няма обирджия!

50

Анонимен

преди 5 години

Ами след 3 стрелба по кайсията се обадих на потребителя лицията.Дойдоха, показах им разбитата врата и им казах, че стрелях по изруда без да искам.И полицията ми каза повтарям: ако го нацелил и спре да мърда се постарай едната му ръка да счупи прозорец в жилищно помещение за да не го лежиш.С арбалета си мърдаше, махнах стрелата и си отиде на собствен ход, даже не викнах при лиция.

49

man

преди 5 години

а полицията само ще регистрира кражбите, така ли?май по-добре застраховка да направиш

48

Анонимен

преди 5 години

Аз си имам едно питбулче, нека влезе муймунекът.

47

Анонимен

преди 5 години

До момента съм стрелял 4 пъти. Два във въздуха, един по кайсията защото така или иначе бях заредил ( но крадеца се беше скрил зад кайсията и наистина не го видях, само чух жена ми да вика от прозореца избяга)И един го ковнах в кракът със 30 см стрела с боен връх за крушата.Е пуснах го, даже не го бих само го пуснах.И от тогава 8 години наистина не са ми влизали в двора. Просто заобикалят в къщата.

46

Анонимен

преди 5 години

Аз имам СОД и пак ме обираха.Както е казала на Ата дето лее куршум:Куршума бабе лекува всичко.Права е жената :)

45

Анонимен

преди 5 години

Така, че стреляйте смело и гледайте да завлачите едното краче през вратата в жилищни помещения. Гараж не се брои от прокурора:)И колкото и смешно да звучи, след стрелба, въпреки че не уцелих в тъмното 8 година си държа колелото на двора и още си е там. Много действа :)

44

Галош

преди 5 години

Много платен репортаж. 10 пъти повтори да се пребегне до фирма и аларма, нищо други не работило. Спад на обири само при тях имало :D

43

изказването на

преди 5 години

представителят на охранителна фирма Ивайло Христов,звучи така: Елате вие за да не дойдем ние.Да се чуди човек от кого да с епази,от крадци или от охранители?

42

Анонимен

преди 5 години

На мен полицията ми каза така:Хубаво ги стреляш, но ако престанат да мърдат се постарай едната му ръка да счупи някой прозорец, така е самозащита иначе е лов и ще лежиш.

41

Анонимен

преди 5 години

Врабче.Баси тъпия андроид, как поправя думи не е истина :)

40

Анонимен

преди 5 години

Аз държа дворната лампа светната, не за да ги плаща а за да ги виждам докато ги стрелям по тях. Че един го стрелях в тъмното и не уцелих, избяга мръсника.Виж на светло си е друго, от 50 метра свалям врапче. Ромче и със затворени очи нацелвам. :)

39

пепе

преди 5 години

Лопата, вар и алиби!

38

Голю

преди 5 години

Аз нямам нито пари , нито ценности. Значи ли това, че съм окраден?

37

Анонимен

преди 5 години

охранителна фирма ИПОН на Б.Б и Ц.Ц ви пази ...спете спокойно , те децата ви прогониха от България за за няколко пръстена и 50 лева и да се притеснявате