20

До 18

преди 5 години

Темп наше производство няма, ***!

19

Анонимен

преди 5 години

Същите ама са и хървати, не френските *** от гетата!

18

Минаващ

преди 5 години

Приказката свърши и сте си все същите ***.Аре усташи довиждане нема липсвате на никого.

17

Eeeeeх,младчовци!

преди 5 години

Видях 1000-ният Гол на Едсон Аранчес ду Нашименту - ПЕЛЕ през 1971 - на един черно-бял телевизор Темп - наше производство! Велик Момент!!

16

Анонимен

преди 5 години

Меси нищо не направи на това световно, Роналдо направи нещо, но Хърватия е на финал не Португалия.Плюс това Модрич е пример за успял футболист без да има подкрепата на мощни западни федерации. Баща му се е бил във войната със сърбите, бил е бежанец и е спял на пода, гладувал е, но е успял футболист.Това е великото на Лука Модрич!Нищо от това не са видели Меси и Роналдо.

15

Анонимен

преди 5 години

До 6:Дали вече Дидие Дешан и Антоан Гризман са благодарили на аржентинския играч във френския отбор Нестор Питана?! Въпросът ми, разбира се, е риторичен. Струва ми се, че реалният резултат от финала бе 2:2. Всичко останало бе продукт на безобразното поведение на главния съдия Нестор Питана, който съвсем заслужено бе освиркан на церемонията по закриването! Съдбата му едва ли ще бъде по-различна от тази на Богдан Дочев, при това с право!

14

Анонимен

преди 5 години

До 6:И кое му беше "доброто" или уникалното на Антоан Гризман?! Може би във Вашите разбирания за "добра" игра попадат и симулативните стратегии на безпричинно падане в удобна позиция пред границите на наказателното поле? За жалост, днес не Манджукич, а именно Гризман вкара най-сериозния автогол върху собствения си футболен авторитет и с поведението си доказа, че мястото му не е измежду мъжката линия във футбола "Азар-Модрич-Ребич и Ко", а в симултантния кръг "Неймар-Мбапе-Гризман"...

13

Анонимен

преди 5 години

НАЙ ГОЛЕМАТА ТЪПОТИЯ В СВЕТА ... ГЛЕДАТ ГО САМО БЕЗРАБОТНИ ,НЕОБРАЗОВАНИ И ТАКСИМЕНЪРДЖИИ .. УЖАС ФУДтД бол е РАВНО НА СЛАБОУМНИ ПИАЧИ НА БИРА БЕЗ ЦЕЛ В ЖИВОТА

12

До 12

преди 5 години

Съвършен коментар,приятелю!

11

До 11

преди 5 години

Кристиано и Лионел са най-великите в историята. Това просто не беше тяхната година обаче. Роналдо продължава да е най-завършеният голмайстор, а Меси продължава да е най-завършеният играч, но тази година Модрич надскочи себе си - ШЛ, финал на световно, най-вероятно му предстоят Суперкупа на Европа и Световно клубно първенство. Влиянието му върху играта на своите отбори е сравнима единствено с влиянието, което има Меси в Барса и Аржентина.

10

До 7

преди 5 години

Велик Лука? А Кристиано и Лионел? ОК - разбирам че ви е болно за усташите - ама чак дотам?!

9

Анонимен

преди 5 години

Модрич е символ на успеха - от едно козарче, преживял война и стигнал до висините във футбола и някакви си разбирачи ще го оплюват и коментират играта. Затова скоро няма да се оправим спортно и икономически.

8

маке

преди 5 години

Сега на кой трябва дадът Златната топка ? Без Роналдо и Меси .На кой ?

7

Анонимен

преди 5 години

Велик Лука ! Специалистите от Германия, Аржентина казват че е най добрия футболист в света в момента и изчисляват че е навъртял толкова килиометри с неговата крехка физика както никой друг . Велик, велик Лука Модрич и направи чудеса със Хърватска !

6

Анонимен

преди 5 години

Гризман беше по-добър и най-добър на финала.

5

Анонимен

преди 5 години

Изпусна решителна дузпа срещу Дания и Хърватия едва не изпадна. Най-добър беше Еде Азар, но нямаше късмет, че срещнаха Франция.

4

Анонимен

преди 5 години

Добър , но в никакъв случай не най-добрия футболист на първенството!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Модрич,уникално слаб днес и като изключим гола срещу Аржентина той игра като муха без глава .Изпусна дузпа срещу Дания,фала на гола на Англия .ФИФА е тотално дезориентирана да даде такава награда точно на Модрич.Но то май няма и на кой да я даде ???Може би на Азар ,но пък него го нямаше на финала.

2

Анонимен

преди 5 години

Дава се път в живота на новото поколение европейци.

1

Анонимен

преди 5 години

Модрич трябваше да откаже да се снима с тази м.аймуна в синия екип.