28

Анонимен

преди 5 години

DOBRE SA DOSHLI.

27

Анонимен

преди 5 години

"150 000 бежанци от Франция и Германия ще бъдат заселени в Странджа !"На сила не могат да ги заселят. Политиците ще гушнат парите, а бежанците ще си съберат парцалите и пак ще тръгнат към Европа.

26

С5

преди 5 години

Стига с тези бежанци. В нормалният живот ако на някой му се случи проблем гледа да го реши сам или с помощта на роднини, не тичат всички от селото да се приютят в най богатата къща и там и да ги хранят и да безчинстват. Та и бежанци..бягате към вашите единоверци към сходните по бит и манталитет. Защо към нас в европа? За да стане и тук *** ли? Ние не бягаме към вас нали? Идете в СА там и джамии бол и забулени,а сега като станете много тук къде ще бягате после? Като е толкова хубав исляма.

25

Cc

преди 5 години

51г. конвенция за евреите, 2015 нужда да помислим за африканци и араби. Евреите бяха избивани от местни правителствa, сирийците от външни сили и техни си братя по вяра.Имаме ли един и същ проблем за да прилагаме едно и също решение?

24

И отново

преди 5 години

Евреите са замесени

23

дядо Пенс

преди 5 години

150 000 бежанци от Франция и Германия ще бъдат заселени в Странджа ! Правителството ще получи 3 000 000 000 ? за това...

22

От сидней австралия

преди 5 години

По3драви от най райското място на планетата

21

Анонимен

преди 5 години

До Додо Брей! Чети бе, дудо ,чети ! И това го има .

20

Анонимен

преди 5 години

Тая Конвенция е за БЕЖАНЦИ а не за пара -зити от Африка и майна си .

19

Анонимен

преди 5 години

Не знам тия какво още ще измислят за да ни пробутат бежанците си. Някаква конвенция която е била валидна за времето си по конкретен повод и която не знам откъде изкопаха. Що не вземат да изкопаят някоя конвенция от римско време. Бива ли такава тъпотия от уж просветени хора. Не знам какво да мисля.

18

Додо

преди 5 години

"Много евреи, убити по-късно в Холокоста, са се опитвали да емигрират в страни като САЩ, но им е бил отказан достъп."======Брей!!! Посмали малко!

17

Иванов

преди 5 години

Европейските управници са толкова опиянини от джендертолерастия, че сплитат краката като пияни мужици на 3,4 промила Боярищник! Това е унизително падение стигащо до капитулация на европейската цивилизация пред ... някакви бедуини!

16

Край

преди 5 години

Съгласно тази Конвенция с която е уреден статута на бежанците от конфликти още през 51 г. Бежанците се приемат от Първата сигурна страна до конфликта /т.е. Турция/ там се обгрижват от ООН и след края на конфликта се ВРЪЩАТ по домовете си. Без някой да отмени тази ХУМАННА конвенция. Всички управници в ЕС взеха да наричат "бежанци" всички нелегални емигранти и да канят всички муджахидини в странит си.

15

до Факт

преди 5 години

...ислямско-африканско нашествие...АБСОЛЮТНО ТОЧНО.

14

Иванов

преди 5 години

Време е всеки европеец да си извади главата от... пясъка и да види, че ислямът е война и терор. Ислямът трабва да се забрани със закон, а хората, които настояват да го изповядват да напуснат ЕС.

13

Анонимен

преди 5 години

Що общо имат сегашните бежанци с тогавашните кат тогавашните поне не са ползвали десантен инвентар за снаряжения и диверсантски методи и апаратура за предвижване и проникване на хиляди километри по дерективи и директни направления,десетки хиляди километри по диагонални или обходни маршрути как и на групи с изключителна численост позната за военнизирани групи и подразделения с боеви потенциал,че още и застояване до нареждане на някакви сили,които сега не съответстват на велики,а тогаз били други.

12

Факт

преди 5 години

До Анонимен"По внимателно с бежанците.Утре може вие да сте на тяхно място и да се отнасят с вас както вие с тях"Именно безконтролният прием на мигранти може да направи от европейците бежанци!Впрочем,представете си,че европейците тръгнат да се спасяват на Юг-примерно от климатични промени(нов ледников период).Дали ще бъдат посрещнати толерантно или ще бъдат избити още на входа?Риторичен въпрос,с ясен отговор!Впрочем сега става въпрос за ислямско-африканско нашествие,а не толкова за бежанска в

11

House M.D.

преди 5 години

Именно тази конвенция определя, че африканците и близкоизточните не са бежанци. Ерго, ЕС няма задължението да ги приема.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Смяташ ли, че бихме се държали дивашки и агресивно, ако ни се наложи да се изселим и ни приеме страна, много по-богата и по-развита от България, и тази страна ни даде възможност да живеем без да плащаме нищо, че даже и да учим в период от 4 години?Нашествениците, нарекли себе си бежанци, открито заявяват, че са дошли не да работят и да се променят, а да живеят на соц.помощи и да налагат ислям!Няма как ние да бъдем като тях.

9

Прогледналият

преди 5 години

Вече съм на 100% уверен че ЕС е инкубатор на болести - физически и психически,натрапващ тълпи ислямисти на васалите си и въобще ЕС е Зло!