10

Анонимен

преди 5 години

Голяма болка, че едни православен и роднина по език и манталитет - Джокович- победи. Бил победил уморения еди кой си, бил "респектирал" доскоро съперниците. Не , той ги мачкаше, само тая контузия го извади от строя докато другите се чистеха от допинга, изключвам Федере, който е гений. Апропо, Джокови дори и с него има положителен баланс.

9

Анонимен

преди 5 години

Финала беше полуфинал. Надал и джока са велики . Там нямаш фаворит просто гледаш върха на играта.

8

Анонимен

преди 5 години

Извинявайте, но не вярвах че Джоко след тази контузия и половин година отсъствие от корта ще натделее над Надал в такава битка.Просто велик.

7

Анонимен

преди 5 години

Ами да ще се завърне ,да не е Григор да не вземе титла от ГШ.

6

Анонимен

преди 5 години

Добър е почти колкото най-голямата звезда на тениса - Григор Димитров асковлията! Ши съ научи

5

дал си Надал дал?

преди 5 години

6 часа да бъхтиш като специялно нормален носи такава умора че после с лопатата меташ клибото налево надесно а оно си требе да га метне дека сио требе.един толкова калпав тенис. Серсиджия срещу тактик.Джоко требаше да му даде една бира да пие и да си оди. Симпатяга е Андерсон, но приказката я написа Джоко. ТОЧКА!Новак направи вероломно завръщане, даже първите му мачове с по-слабичките показваха че още търси формата. и той я намери в мача Допингнадал.

4

АТАКИСТ

преди 5 години

Кой е уморен, бе ОВЦЦА? Джокович вчера игра 2 часа и половина , а Андерсън си почиваше.*** Боряна, вместо да кажеш, че Новак отново се раздаде срещу Надал и двамата УМРЯХА на корта както 2012-та на финала на АО след 6 часа битка, ти си тръгнала да омаловажаваш титлата на Новак.Срам си за журналистиката.

3

Гурбетчия

преди 5 години

Уморен бил! Да не е копал на нивата? Просто Джокович е най-добрият.Браво Нове!

2

Анонимен

преди 5 години

Ноле е велик !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Умореният Андерсон ли? Умори се да бие сервиси. Андеросн игра в петък полуфинал, а Джокович доигра полуфинала си в събота и то срещу Надал и би трябвало повече да е уморен. Просто Джокович си е по-добър. На Андерсон като започнат да мъ връщат сервисите обикновено пада.