11

Красен

преди 5 години

Щом е в Банско - няма да има проблем и ще бъде спасена! Там са най-добре подготвените спасители от планинска служба в цялата страна!

10

Иван

преди 5 години

Като си плати сама този път, следващия път ще си купи застраховка. В този случай системата работи перфектно.

9

друг застраховтел

преди 5 години

Влака в Хитрино дето експлодира и събори половината село нали имаше застаховка?И какво изплати? Какво се построи от парите на застраховката?Едно голямо нищо!Само дарения, бюджет, помощи по фонд бедствия и пр. Застрахователя ще води дела 10 години и накрая един голям *** ще видите от застрахователя

8

Застраховател

преди 5 години

Децата в Тайланд колко ли ще ги одрусат. И те не са имали застраховка.

7

Анонимен

преди 5 години

А защо да си плащат, след като са ни учили, че Андрешко е положителен герой? А и всеки ден по омедиите тръбят "дайте да даде" за поредния безотговорен индивид. И най-вече, "самотните" и безотговорни майки са на почит в България.

6

Байфидан

преди 5 години

Искам и аз да отида да я спася. Може ли снимка.

5

Анонимен

преди 5 години

Там е работата, че голям брой хора не си плащат, а плащаме ние от нашия джоб че разкарват спасителиет насам натам. ОСвен това Хората трябва да плащат и глоби - всеки трябва да спазва правилавата за безопасност - джисем, ходене само по широки пътеки, хъдене само с други хора - и всичко извън тях да се наказва. Сега представете си, че друг човек загива, а спасителите нямат хора? МНого често някой се напива, и се скатава, а жена му го пуска за национално издирване.

4

goso

преди 5 години

Аз пък не разбирам защо всички статии завършват с призив да се правят застраховки. Ако журналистите бяха на процент при застрахователите, хайде пак добре, ама май не е това а е от чиста глупост. Ами няма смисъл от застраховки. Аз съм имал инциденти в планината със намеса на спасители, плащаш си накрая колкото кажат и си казвате чао като добри приятели. Застраховката винаги ше намери начин да не ви компенсира, или няма да сте пострадали съгласно правилата или ще иска протокол със код на инциден

3

Анонимен

преди 5 години

Заплеснала се по някой самодив сигурно.

2

Анонимен

преди 5 години

За всеки, който си навехне глезена или се спъне, подхлъзне, ли ще публикувате статии?

1

Анонимен

преди 5 години

ами - да плати сега 500 и ще знае за другия път. хората в събота и неделя вместо да си пият бирата и да си гладат финала на световното, се чепатят по баирите да търсят некадърни загубени овце.