22

Милена

преди 5 години

В момента националният дълг на САЩ е над 700 трилиона долара!!! САЩ и Эапада дължат 2 квадрилиона долара на другите!!! Всички сме участници в трилъра - беэкраен ужас на ужасен край!!! Апропо, геноцид, глобална програма эа редуциране на населението на эемята от 8 на 1 милиард съвсем не е иэмислица, а реэултат от действията на либералния капиталиэъм!!! От тук нататък той само ще се свива, а эаедно и с него и ВЪЭМОЖНОСТИТЕ эа живот на хората населяващи планетата!!!

21

Анонимен

преди 5 години

ВИНАГИ НА ТОВА МЯСТО КОГАТО СЕ ЗАДАВАТ СВЕТОВНИ КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ СА СЕ СРЕЩАЛИ В ТОЗИ ДВОРЕЬЦ В ХЕЛЗИНКИ ЛИДЕРИТЕ НА САЩ И РУСИЯ -ТАМ СА СЕ СРЕЩАЛИ СТАЛИН И РУЗВЕЛТ ,БРЕЖНЕВ И ДЖЕРАЛД ФОРД,РЕЙГЪН И ГОРБАЧОВ,ЕЛЦИН И БИЛ КЛИНТЪН ,А СЕГА ПУТИН И ТРУЪМП ,ЯВНО ПАК СЕ ЗАДАВАТ НОВИ СВЕТОВНИ КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКАТА ИГРА МЕЖДУ ДВЕТЕ НАЙ ВЕЛИКИ СИЛИ.

20

ТАСС Пропустила

преди 5 години

НАдо сообщит что после встреча с Буш Наркотизирани и пси препрограмирани от Москва продали без денги вся Восточная Европа в том числе Берлин,Будапеща,Прага,Братислава,София,Букурещ и Белград.Потом разрушили СССР и оставили сотни милиони без денги,работа и родина..

19

Анонимен

преди 5 години

Путин е спортист джудист и шахматист. Държи ги в шах. Следва мат. С тръмп ще делнат некоя сделка. Официално ще говорят глупости за жени и водка.

18

Навигатор

преди 5 години

Понеже всичко се връща и винаги има реванш, време е краварите да изтекът в канала, откъдето са изпълзяли преди смешната им 200 годишна история......

17

Анонимен

преди 5 години

Да се очаква Русия да последва ссср!Крайно време е!

16

извудъ

преди 5 години

При Горби се разпадна СССР. Значи при Путин ще ке се разпадне руската империя.

15

Анонимен

преди 5 години

Но с тази разлика Че Путин не е предател като Горбачов! -:)

14

Анонимен

преди 5 години

Вън Тръмп от Еврейския съюз. В Единбург многохилядна манифестация срещу посещението на Тръмп в Европа. Издигна се балон в форма на бебе БЕБЕТО ТРЪМП. Какво искат да кажат с това. Ами че този господин по интелект е БЕБЕ. Враг на Европейския съюз и пазар. Враг на Европа. Военнолюбив псих0пат.

13

Хм

преди 5 години

Май Ротшилд е решил да прекрати експериментите и сдобри слугите си!Щото Сорос* докара нещата твърде далеч,а това стана прекалено опасно за Богоизбраните.*Може да се каже,че Сорос е вече минало-опитът му да завладее Света еднолично претърпя пълен провал

12

До 9

преди 5 години

Чул те Господ и 12-те Апостоли!

11

Мда

преди 5 години

Време е Путин да поправи ид.ио.тщините на Горбачов!Русия няма какво да губи,но САЩ има!

10

баба мара

преди 5 години

впк на сащ дьржи на юздите брокера така че не виждам какво ще си говорятс гн путин тука номерата на гмо мозьците не минават

9

Както е тръгнало...

преди 5 години

Тогава Горбачов разпусна СССР и Варшавския договор.Сега да не стане Тръмп да разпусне САЩ и НАТО.

8

Пиринска Македония

преди 5 години

Автономия на Пиринска Македония

7

Анонимен

преди 5 години

Шорошчетата не отчитат една подробност ,че вместо Горбачов ще е Путин

6

Анонимен

преди 5 години

Лоша поличба носи тази финландска дупка.

5

Манолчо

преди 5 години

Татко каза че и двамата са за Карлуково. Но Путин е по опасен защото в Америка хората имат права а в Русия хората имат каквото даде Путин.

4

Анонимен

преди 5 години

Значи ще има нова Перестройка...Путин ще връща Крим и ще изтегли руските войски от Донбас !

3

Българин

преди 5 години

Време е за нормализиране на отношенията между двете най-велики сили. От това ще спечелим всички.