122

Байо

преди 5 години

Няма начин, Нинова да види протест и да не го яхне.

121

Реалист

преди 5 години

Може да съм с леви убеждения, НО другарката корнелия да каже, защо едва в неделя се сети, че някъде в България има проблем.Срам ме от Вас другарко нинова.

120

Анонимен

преди 5 години

До СлучаенМай ти си правиш пи-ар....А млякото, месото и сиренето са напълно безопасни за човека.

119

Край

преди 5 години

Напълно и вярвам на Нинова за Чумата. Тя я познава от малка нали са сестри -близначки.

118

Константин

преди 5 години

Аз ще гласувам за Нинова, герб ***, всички сектори в държавата не вървят. Транспорт (московски, попов), мвр (радев), правосъдие (цачева) и социално министерство (бисер петков). Може да продължите.

117

СПРАВКА:

преди 5 години

Др. ДАМЯН ИЛИЕВ --бивш доносник на ДС във ВВМИ и женен за дъщерята на проф.Габришански от същия институт!!!Зоотехника Цветан Димитров --е син на Васил Димитров от КДНК при ЦК/БКП без практика в производството , назначен директно в МЗХП , по партийна линия!

116

Комунист-Идиот

преди 5 години

До Анонимен Казах ти не харесвам нито една партия,но да кажеш,че майките са на този хал заради БСП и,че Босия умира защото толкова му е акъла....при положение,че ГЕРБ управлява толкова време??? Извинявай явно не си разбрал какво се случва в България.

115

Анонимен

преди 5 години

Изобщо няма да се учудя ако тази зараза е по план , за дестабилизиране на управлението след успешното създаване на балканския съюз и успеха от последните месеци , затова *** използва тази трагедия за политическите си цели , щото по-страшно от червената чу....а няма !

114

Анонимен

преди 5 години

До Комунист-ИдиотМайките са на тоя хал заради вашата партия БСП, а Босия нека си умира от глад щом като му е толкова акъла!

113

Случаен

преди 5 години

Нинова, защо не си купи едно агънце , малко сиренце и малко козе млекце от района на заболелите животни! Пък тогава да ходи и да се прави на много състрадателна! Съчувствам на тези хора, за техния непосилен труд, за техните безсънни нощи и вложени средства! Но защо Нинова си прави ПИАР , като използва мъката на хората! От както се помня, по тези краища винаги са се случвали, заболявания по животните! Това не е за първи път и няма да е за последен!

112

КОК

преди 5 години

нито е министър, нито управлява, не е кмет, не е нищо, какво прави там акъл да дава

111

ссс

преди 5 години

Нинова и червената чума, българска народна приказка.

110

Комунист-Идиот

преди 5 години

До Анонимен Но аз не харесвам партии,нямам предпочитание към нито една,просто обичам БЪЛГАРИЯ.

109

Комунист-Идиот

преди 5 години

ОТ ГЕРБ ПО-ГОЛЯМА ГАД НЯМА.

108

Комунист-Идиот

преди 5 години

До Анонимен Не обичам да снимам.Отиди и виж.Само с писане не става.Ако си от далече или близо до София отиди и виж Босия умира от глад зараади нас.Виж майките на деца с увреждания.Ако не знаеш ще предадът БЪЛГАРСКИТЕ граничари убили турчина бракониер при самозащита на турския съд..сега ли го чу това? Е това поне е снимано.Мога да пиша по темата цял ден.

107

Анонимен

преди 5 години

До Комунист-ИдиотНе се съмнявам, че си бил на протест, вие от БСП постоянно организирате протести из цялата страна.

106

Анонимен

преди 5 години

До Комунист-ИдиотДека са ти доказателствата за това което го твърдиш? Сега има телефони и скрити камери във всякакви амджиклами да беше заснел , а?....

105

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам за БСП ако другарката Нинова стане козарка през оставащите две години до изборите. Да живее и работи на село - да пасе и дои кози, да предава млякото и да се издържа от това...

104

Комунист-Идиот

преди 5 години

Вчера бях на протеста в Шарково.Полицията беше махнала табелите на пътя за да не се ориентират хората.Бяхме спрени и данните ни бяяха демонстративно записани.Относно Нинова,тя се оказа единственният мъж от цялата ни държава.Ако не беше тя полицията щеше да мине през нас на секундата.Видях как се обади на Цацаров за фалшивите документи.По някое време дойде Джамбазки.Но Нинова се държа наистина достойно.От Гроб.... никой не се показа.Говорете си каквото искате.

103

Maks

преди 5 години

И Корнелия Нинова - Лайкучката реши да използва нещастието сполетяло хората за да трупа политически дивидент - виждате ли ние от БСП се грижим за вас. Истината е, че на никоя партия не и дреме за нищо друго, а само за собствената си изгода. Не е важно какво казва който и да е политик, а какво прави. Нинова е дала на прокурор умъртвяването на животни, но нищо няма да се случи, защото цацаратурата не работи и по този начин, тя отчита дейност за пред хората и преследва интересите си.