40

карастанчев

преди 5 години

джамбазина веднъж да каже нещо умно то само с приказки не става трябва т действия ако си мъж а не *** излез и поведи народа

39

допълнение

преди 5 години

Райна със знамето се я нарекли княгиня,а не кралице,дукеса или султанка /каквато имаме в мс от квотата на патреотите/.Княгиня е монархическа титла на славянските народи.Така,че по -внимателно с имената,***!

38

смях в залата и вън

преди 5 години

То и Джендо Джендов е още по-голям революционер,но се е прекръстил навреме на Захари Стоянов.Много сте ми смешни.Ако някой пръдне и не ви хареса аромата-руски ***,бкп,кпсс...абе,нормални ли сте ,дъртушковци.Такова нещо вече нема.Има ли2 -Епа нема.!

37

До 35

преди 5 години

"Значи си Черновельова, българска с турски корени в миналото"Мало.умен червен ***. Ти имаш ли капка мозък в деф.ормираната си глава? Изобщо ходил ли си на училище? Знаеш ли кои са Любен и Петко Каравелови? Това са едни от най-големите патриоти на България! Стига си се подигравал на имената червена руска под.лого и марш в родината си - Русия. Нямаш място в България. Не знам даже как те търпят твоите другари от БКП/БСП с този промит мозък?

36

До 35

преди 5 години

"Значи си Черновельова, българска с турски корени в миналото" Ами, да. И Любен Каравелов е с такова име. И пак питам, какво от това???

35

Анонимен

преди 5 години

Значи си Черновельова, българска с турски корени в миналото

34

До 34

преди 5 години

"Джамбазки,Караянчева,Каракачанов-чисти български имена..." Аз съм Каравелова от рода на Петко Каравелов. И какво от това? По-малко българка ли съм?

33

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки,Караянчева,Каракачанов-чисти български имена...

32

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки да си затвори скапания ***. Голям праз, че иска да се затворят. Кой е той и за какво се бори? ***!

31

До 29

преди 5 години

И коя е твоята пасваща идея, че нещо не се разбира. Като плюеш поне на приказки дай по добро предложение.Аман от мрънкала в тая страна...

30

СЪГЛАСЕН

преди 5 години

САМО ДА ПИТАМ ПРЕЗ 1986 НА ТУРЦИТЕ СМЕНИХА ИМЕНАТА А НА БЪЛГАРИТЕ КОГА?ДЖАМБАЗ НЕ Е БЪЛГАРСКО ИМЕ СЛЕД КАТО ИМАШ ТАКИВА ПРИТЕНЦИИ ДА СИ РОДОЛЮБЕЦ ПОНЕ СИ СМЕНИ ИМЕТО С БЪЛГАРСКО БЕ КАТО ШКЕМБЕ ВОЙВОДА КАРАКАЧАН УЖ БЪЛГАРИ ПЪК С ТУРСКИ ИМЕНА.

29

Анонимен

преди 5 години

Това което казва сме го чели преди 2 месеца в чуждата Преса , само наготово знаят

28

копира изказвания

преди 5 години

Джамбаски копира изказвания на Германски Депутати от Будестага , никога няма собствено мнение или пасваща Идея , нямаме нужда от такива които ядат парите на Данакоплатеца

27

Pecata

преди 5 години

Изтича ти мандата в Европарламента. А после какво ще работиш, малко човече? За нищо не ставаш!

26

обективен

преди 5 години

право е това мекотело

25

След време

преди 5 години

Кpетeните дето защитават джихадистката *** дето ще ни я натресат ще запеят друга песен,когато последните разкъсат матките на жените и дъщерите им.

24

1

преди 5 години

Прав е Джамбазки !

23

Анонимен

преди 5 години

До 33Да - добра идея даваш ! Нали си на ясно, че ти трябва да си пациент на въпросния доктор по причина - родоотстъпничество!

22

Българин от Германия

преди 5 години

ДЖАМБАЗКИ е Българският ОРБАН !!! Да изхвърлим заедно Меркел на бунището на историята !!! АзГ и ОП да работят заедно в Европарламента !!!

21

33

преди 5 години

Може би ще трябва в тези затворени лагери да се назначи и д-р Менгеле!Това ли е нивотона държавното ни управление!?